Bugun...



Muğla’da okullara kar tatili, Denizli ve Antalya yoluna gidecekler dikkat

Muğla’nın üç ilçesinde kar nedeniyle okullar tatil edilirken dört ilçede yoğun kar yağışı nedeniyle bazı köy yollarının kapandığı ve çalışmaların başlatıldığı belirtildi.

facebook-paylas
Tarih: 03-03-2022 10:54

Muğla’da okullara kar tatili, Denizli ve Antalya yoluna gidecekler dikkat

Muğla Valiliği’nden yapılan açıklamada son 36 saat içerisinde yoğun kar yağışı nedeniyle Menteşe, Ula ve Kavaklıdere ilçelerinde eğitime ara verildiği açıklandı.

 

OKULLARA KAR TATİLİ
Muğla Valisi Orhan Tavlı başkanlığında toplanan İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, yoğun kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle oluşabilecek buzlanma tehlikesine karşı Menteşe ile Ula ilçelerinde taşıma eğitime, Kavaklıdere'de ise temel, ortaöğretim ve yaygın eğitim kurumlarının tamamında okulların 1 gün tatil edildiğini duyurdu.

 

 

MUĞLA DENİZLİ VE ANTALYA YOLLARINDA SÜRÜCÜLERE UYARI YAPILDI

Yoğun kar yağışı nedeniyle Muğla’nın Yatağan, Kavaklıdere, Ula ve Köyceğiz ilçelerinin yüksek kesimlerinde bazı köy yollarının yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanması üzerine Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne ait iş makinaları ve dozerlerin çalışmalara başladığı, Muğla- Denizli ve Muğla- Antalya karayollarında yoğun buzlanma ve kar nedeniyle sürücülerin dikkatli ve tedbirli olması istendi.

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI