Bugun...



Muğla'da çocuk evinde cinsel istismar, 3 çocuk gözaltında

Muğla Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi ilk kabul biriminde 4-5 yaşlarındaki iki çocuğun birbirlerine cinsel münasebetlerde bulunduğu ve çıplak vaziyette görüldükleri, cinsel istismar olayının gerçekleşmesinden sorumlu 3 çocuğun gözaltına alındığı belirtildi.

facebook-paylas
Tarih: 01-09-2021 13:54

Muğla'da çocuk evinde cinsel istismar, 3 çocuk gözaltında

Muğla Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Nadir Yağcı araştırma ve incelemenin sürdüğünü söyledi. Muğla Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi ilk kabul biriminde 4-5 yaşlarındaki iki çocuğun birbirlerine cinsel münasebetlerde bulunduğu ve çıplak vaziyette görüldükleri, cinsel istismar olayının gerçekleşmesinden sorumlu 3 çocuğun gözaltına alındığı belirtildi. Muğla Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Nadir Yağcı, “M.D.Ç (15), B.F.Z (15) ve S.Ş.(12) gözaltına alındıklarını ve soruşturmanın sürdüğünü söyledi.

 

SAVCILIK AÇIKLAMASI


Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan, “Muğla Çocuk evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü ilk kabul biriminde 2016 doğumlu A.Ö.  ve 2017 doğumlu S.N.K nin birbirlerine cinsel davranışlarda bulundukları ve çıplak vaziyette görüldükleri, söz konusu cinsel istismar olayının gerçekleşmesinden sorumlu kişilerin 2006 doğumlu M.D.Ç, 2006 doğumlu B.F.Z ve 2009 doğumlu S.Ş. olduğu kurum amiri tarafından bildirilmesi üzerine öğrenilmiş ve derhal olayla ilgili soruşturma başlatılarak M.D.Ç, B.F.Z ve S.Ş. gözaltına alınmıştır. Soruşturma titizlikle sürdürülmektedir” şeklinde açıklama yapıldı.




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI