Bugun...



MUÇEV: Karataş sahili ücretsiz halk plajı olacak

Muğla’nın Fethiye ilçesinde bulunan ve çöp dağlarının içinde kalan Karataş Plajı’nın MUÇEV çalışmasıyla, turizme yakışacak şekilde temiz ve düzenli hale getirilerek ücretsiz halk plajı haline getirilmesi kararlaştırıldı.

facebook-paylas
Tarih: 04-05-2021 21:22

MUÇEV: Karataş sahili ücretsiz halk plajı olacak

Plaj hakkında yazılı bir açıklama yapan MUÇEV Tur. Tic. Ltd. Şti. yönetimi  “Çöp dağlarının içinde kalan Karataş Plajı’nda MUÇEV çalışmasıyla, ülkemiz turizmine yakışacak şekilde temiz ve düzenli hale getirilerek ücretsiz halk plajı haline geliyor” denildi.

 

Muğla’nın Fethiye ilçesinde bulunan ve çöp dağlarının içinde kalan Karataş Plajı’nın MUÇEV (Muğla Çevre Koruma Vakfı) çalışmasıyla,  Bir süre önce çöplerden dolayı vatandaşların yoğun şekilde şikayet ettiği Karataş Plajı için çalışmalar başlatıldığı ve burayı temiz ve kullanılabilir hale getirerek girişin ücretsiz olduğu halk plajı yapılacağı açıklandı.

 

TEMİZLENEREK ÜCRETSİZ HALK PLAJI HALİNE GETİRİLECEK

 

MUÇEV yönetim kurulundan yapılan açıklamada “Öncesinde Karataş Plajını kullanan vatandaşlarımızın temel ihtiyaçları karşılayacak soyunma kabinleri, duş ve tuvaletlerin bulunmadığı biliyoruz. Bizler bu plajda vatandaşlarımızın ücretsiz olarak yararlanacağı soyunma kabinleri, duş ve tuvaletlerin yapımına başladık. Yapım işleminin tamamlanmasının ardından plajı ücretsiz olarak vatandaşlarımızın kullanımına açacağız.MUÇEV'in idaresindeki sahil ve plajlar, halk plajı olarak kullanılmakta, giriş ücreti alınmazken bu plajlarda sunulan yiyecek içecek hizmetleri de özel plajlara kıyasla çok daha uygun fiyatlarla temin ediliyor. Ayrıca şemsiye ve şezlonglar plajı kullanmak isteyen vatandaşlarında rahatça hareket edebilecekleri şekilde düzenleniyor ” denildi.

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI