Bugun...



Motosikletin çarptığı otel çalışanı arkadaşlarının gözü önünde yaşamını yitirdi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bu akşam saatlerinde arkadaşları ile birlikte çalıştığı otelden ayrılıp yolun karşısındaki markete gitmeye çalışan evli ve üç çocuk babası motosikletlinin çarpması sonucu olay yerinde arkadaşlarının gözü önünde yaşamını yitirdi, motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.

facebook-paylas
Tarih: 28-05-2021 23:34

Motosikletin çarptığı otel çalışanı arkadaşlarının gözü önünde yaşamını yitirdi

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Torba Mahallesi yakınlarındaki Kaynar Mevkii’nde bugün akşam saatlerinde meydana gelen kazada Osman Taş’ın  kullandığı 48 FS 671 plakalı motosiklet ile yolun karşısına geçmeye çalışan evli ve üç çocuk babası 60 yaşındaki Murat Çiftçi’ye çarptı.

 

OLAY YERİNDE YAŞAMINI YİTİRDİ

 

Beş yıldızlı bir otelin restoranında çalışan ve arkadaşları ile birlikte otelden çıkıp Bodrum-Milas karayolunun karşısındaki markete gitmeye çalışırken motosikletlinin çarptığı Çiftçi yaklaşık 30 metre ileriye düştü.

Çiftçi olay yerinde feci şekilde yaşamını yitirirken motosiklet sürücüsü Osman Taş  ise düşerek ağır yaralandı. Osman K. ambulans ile Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

 

 

ARKADAŞLARI ŞOK GEÇİRDİ

 

Kazada olay yerinde bulunan Çiftçi’nin arkadaşları büyük şok geçirirken Bodrum-Milas karayolu trafiğe tamamen kapatıldı. Ola yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmanın ardından Çiftçi’nin cenazesi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Çiftçi’nin arkadaşlarından Mehmet İlkören “ARkadalarımızla otelden çıktı, Murat yanımızdaydı marketten alışveriş yapıp dönecektik, birden çok süratli gelen motosiklet Murat’a çarptı sonrasını hatırlamıyoruz, hala olayın şokunu yaşıyoruz” dedi.

Çiftçi’nin cenazesinin memleketi İzmir’in Selçuk ilçesine gönderileceği belirtildi. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı, çiftçinin arkadaşlarının ifadesine başvurdu.

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI