Bugun...



Moto Punto Bodrum’da açıldı, motosiklet dünyasına yeni bir heyecan geldi

Volkan Işık Grup’a bağlı Moto Punto, İstanbul ve Çanakkale’nin ardından 6. şubesi ile Bodrum’da SYM Yetkili Satış ve Yetkili Servis olarak hizmet vermeye başladı. Gümbet pazar yeri karşısında yer alan SYM bayisi mağaza, giysi, aksesuar ve motor gereksinimleri bakımından önemli markaların her türlü ürününü bünyesinde barındırıyor.

facebook-paylas
Tarih: 21-08-2023 20:15

Moto Punto Bodrum’da açıldı, motosiklet dünyasına yeni bir heyecan geldi

SYM’nin 50cc’den 500cc’ye kadar olan bütün modellerinin yer aldığı mağazada, ayrıca tüm markaların giysi ekipmanları ve kaskların güncel modelleri de yer alıyor.

Motul Yağları’nın tüm ürünlerinin de satışa sunulduğu mağazada, ayrıca Auvray kilitlerinin zengin çeşitleri, Polini’nin scooter performans ürünleri ve EBC fren sistemlerinin birçok modele uyumlu ürünleri de motosiklet tutkunlarının beğenisine sunuluyor.

 

 

AÇILIŞA ÖZEL FIRSATLAR

Alt katında oldukça büyük servisi de bulunan Moto Punto Bodrum, açılışa özel tüm bakım hizmetlerinde kredi kartına 6 taksit uyguluyor.

Önümüzdeki günlerde “Motopunto Bakım Günleri” etkinlikleri ile motosiklet tutkunlarını bir araya getirecek. Kredi kartına 6 taksit ile 2. el motosiklet satışı da yapan Moto Punto Bodrum, yakın gelecekte filo kiralama hizmeti de vermeye hazırlanıyor.

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AKTÜEL Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI