Bugun...



Minik Furkan’ın ölümüne neden olan cephe kaplaması taşlar sökülüyor

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 4 gün önce üzerine cephe kaplaması taşların düşerek ölümüne neden olduğu 4 yaşındaki Furkan Akmeşe’nin yaşadığı evin ve diğer evlerin cephe kaplamaları sökülmeye başladı. Cumhuriyet savcılığı kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

facebook-paylas
Güncelleme: 04-01-2022 14:10:42 Tarih: 04-01-2022 14:06

Minik Furkan’ın ölümüne neden olan cephe kaplaması taşlar sökülüyor

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Gümüşlük Mahallesi’nde 4 gün önce yaşanan olayda bahçede oynarken üzerine binanın cephesine kaplama yapılan kayrak taşların düşerek ölümüne neden olduğu 4 yaşındaki Furkan Akmeşe olayının ardından Bodrum Cumhuriyet savcılığı soruşturma başlattı.

 

SAVCILIK TAŞLARI SÖKÜN TALİMATI VERDİ

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı soruşturmanın ardından Bodrum Belediyesi Fen ve İmar İşleri Müdürlüğü’ne verilen talimat ile Furkan Akmeşe’nin yaşadığı evin ve o parselde bulunan 12 blok dairenin cephesinde ki kayrak taşların sökülmeye başlandığı belirtildi.

Olayın bıraktığı acının büyük olduğunu belirten Veli Maşalı “Binaların cephe kaplamalır şiddetli rüzgarda bile düşebiliyor. Ya çok iyi kaplanmalı yada taş kaplama yapılmamalı. Minicik bir çocuk ihmalden dolayı yaşamını yitirdi, cephe kaplamalarının söktürülmesi çok önemli. Binalar yapılırken önlem alınır denetimler arttırılırsa dahada iyi olur” diye konuştu.

 

 

 

 

 




Editör: MELİS ANTER




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI