Bugun...



Minibüse arkadan çarpan motosikletli gençler hastanelik oldu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bu akşam saatlerinde meydana gelen kazada İstanbul’dan tatile gelen motosiklet sürücüsü kırmızı ışıkta yavaşlayan minibüs arkadan çarptı. Motosikletteki iki genç yaralandı.

facebook-paylas
Tarih: 31-05-2023 20:06

Minibüse arkadan çarpan motosikletli gençler hastanelik oldu

Kaza, Bodrum’un Konacık Mahallesi Hastane Kavşağı’nda meydana geldi.Alperen Bölükbaşı’nın kullandığı 07 K 2095 plakalı motosiklet trafik lambaları nedeniyle yavaşlayan Nazif Gezgin’in kullandığı 48 S 1002 plakalı minibüse arkadan çarptı.

 

MOTOSİKLETTEN FIRLAYIP MİNÜBÜSE ÇARPTILAR

Çarpma nedeniyle motosikletten fırlayan Alperen Bölükbaşı ve arkasında oturan arkadaşı İbrahim Berçin minibüsün üzerine fırladılar ve arka camlarını kırdılar.

Çarpma sonucu kırılan camların ön tarafa kadar ulaştığını belirten minibüsün şoförü Nazif Gezgin, “Çarpışmayla neye uğradığımı şaşırdım. Allahtan minibüsü durdurmuştum. Yoksa bende öndeki arabaya vurabilirdim.” dedi.

 

TATİLE GELMİŞLERDİ

Kazada yaralanan ve İstanbul’dan Bodrum’a tatile geldikleri Alperen Bölükbaşı ve arkadaşı İbrahim Berçin, Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındılar. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI