Bugun...



Milli Triatloncu Ata Yahşi gözyaşları içerisinde toprağa verildi

Mersin’deki yarışmadan dönerken bu sabah saatlerinde Manisa yakınlarında geçirdiği kazada yaşamını yitiren 24 yaşındaki triatlon Milli takım sporcusu Ata Yahşi bugün akşam saatlerinde gözyaşları içerisinde toprağa verildi. Arkadaşlarının yardımı ile ayakta durabilen baba Adnan Yahşi defalarca “Ata’m bu gidiş sana hiç yakışmadı” diyerek gözyaşları döktü, anne Arzu Yahşi oğlunun tabutu üzerinden ayrılamadı.

facebook-paylas
Tarih: 18-04-2022 18:10

Milli Triatloncu Ata Yahşi gözyaşları içerisinde toprağa verildi

Mersin’deki Avrupa Triatlon Kupası yarışmalarından dönerken bu sabah karşı kazada yaşamını yitiren İzmirli triatlon Milli takım sporcusu 24 yaşındaki Ata Yahşi İzmir’in Gaziemir İlçesi’ndeki Gülhane Camii’nde düzenlenen ikindi namazı sonra cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine anne Arzu Yahşi, baba Adnan Yahşi, yakınları Gaziemir Kaymakamı Ahmet Süheyl Üçer, CHP’li Belediye Başkanı Halil Arda, eşi Deniz Arda, eski Milli atletlerden Semra Aksu, Esen Özgören, Ali Aksu, İzmir atletizm ve triatlon spor kulüpleri yöneticileri , İzmir Masterlar Atletizm Kulübü, atletler ve Ata Yahşi’nin sporcu arkadaşları katıldı. Yahşi’nin sporcu arkadaşları gözyaşlarına boğuldu.

 

 

ATA’M  BU GİDİŞ SANA HİÇ YAKIŞMADI

Ata Yahşi’nin Türk bayrağına sarılı tabutu üzerine gözyaşlarını döken anne Arzu Yahşi ile arkadaşlarının yardımı ile ayakta güçlükle durabilen baba Adnan Yahşi  sık sık gözyaşları içerisinde “Oğlum Ata’m bu gidiş sana hiç yakışmadı, bizi bırakıp gittin” dedi.

 

ELLERİMİZİN UCUNDAN UÇUP GİTTİ

Türkiye rekortmeni ve Milli atlerden Sera Aksu “Adnan 40 yıllık arkadaşımız oğlu Ata bizlerle büyüdü hayatı sporun içerisinde geçti, böyle yetenekli böyle saygılı sevgili bir evladımızın ellerimizin içerisinden uçup gitmesi hem atletizm hem triatlon camiasını beklemediği bir anda acıya boğdu, bu acıya dayanmak çok güç Allah rahmet eylesin” diye konuştu.

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI