Bugun...



Milli Savunma Bakanı Akar'ın uçağı acil iniş yaptı..

Gaziantep'ten havalanan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın bulunduğu uçağın camının kuş çarpması sonucu çatladığı ve uçağın Adana 10. Tanker Üs Komutanlığı'na acil iniş yaptığı bildirildi.

facebook-paylas
Güncelleme: 26-07-2021 19:46:39 Tarih: 26-07-2021 19:12

Milli Savunma Bakanı Akar'ın uçağı acil iniş yaptı..

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar ile Suriye'nin kuzeyindeki birliklerin sevk ve idare edildiği sınır hattındaki 2'nci Ordu İleri Komuta Yeri ve 6'ncı Mekanize Piyade Tümen Komutanlığı Esas Komuta Yeri'nde inceleme ve denetlemelerde bulunmuştu.

Bakan Akar, burada yaptığı konuşmada, “Bir taraftan terörle mücadele ediyor diğer taraftan sınırlarımızın ötesindeki dost ve kardeşlerimizin haklı davalarında yanlarında olmaya devam ediyoruz. Bir taraftan Ege, Akdeniz başta olmak üzere denizlerdeki hak ve menfaatlerimizi korurken diğer taraftan yoğun şekilde eğitimlerimizi ve tatbikatlarımızı icra ediyoruz. Bunların yanı sıra BM, NATO, AB, AGİT ve diğer ikili anlaşmalarla ortaya çıkan durumlar çerçevesinde de barışı destekleme harekâtı gibi çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

UÇAĞI ACİL İNİŞ YAPTI

Gaziantep’ten havalanan Bakan Akar'ın bulunduğu uçağın camı kuş çarpması sonucu çatladı. Uçak Adana 10. Tanker Üs Komutanlığına acil iniş yaptı.

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI