Bugun...



Milaslı rapçi yıktı geçti… “Garazornan Yaşepduruz”

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Selimiye Mahallesi’nde doğan ve büyüyen genç müzisyen Milat Mandelat ismi ile sahne adı ile tanınmaya başladı. Rap yıldızı, 10 yıllık müzik yolculuğunda kendi yazdığı şarkılarla sosyal medya ve YouTube kanallarında dikkat çeken bir isim olmayı başardı.

facebook-paylas
Tarih: 12-02-2022 18:20

Milaslı rapçi yıktı geçti… “Garazornan Yaşepduruz”

Milat Mandelat, ‘Garazornan Yaşepduruz’ adlı şarkısıyla bugünlerde en çok dinlenen genç yeteneklerden biri oldu. Milas’a bağlı Selimiye Mahallesi’nde doğup büyüyen ve halen ailesiyle Selimiye’de yaşayan ve üniversite hazırlık sınıfındaki ‘Milat Mandelat’ sahne adıyla tanınan genç yıldız, gelecekte müzik piyasasında adından sıkça söz ettirecek bir yetenek olduğunu kanıtladı.“Çocukluktan beri bütün müzik türlerini dinlemeye çalışıyorum. Rap müziğini de çok küçük yaşlardan beri dinliyorum. 2010'da ilk sözlerimi yazmaya başladım. 2012 ilk demo kayıtlar aldım. Birkaç tanesini yayınladım o dönem. 2015 ilk undergorund albümüm 8 şarkıdan oluşan “Eksi 1” çıktı” diyerek başladığı müzik yolculuğunu anlatan genç yetenek, ekip arkadaşlarıyla özellikle de Muğla şivesiyle yazdığı şarkı sözleriyle beğeni topluyor.

“2015ten sonra müzik üretimi açısından kariyerimde çok aktif olamadım” diyerek sözlerine devam eden genç Rap yıldızı “Uzun aralıklarla şu ‘Eroin’, ‘Sadece ben sordum halimi’, ‘Serserilik falan’ ve ‘Çare değil’ adlı singleları çıkardım.

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AKTÜEL Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI