Bugun...



Milas- Yatağan yolunda kuyumcu kuryesini soyanlar yakalandı

Muğla’nın Milas ilçesinde bir hafta önce Milas- Yatağan karayolu üzerinde kuyumcu kuryesinin aracını durdurarak ellerini kelepçeleyip ağzını bantladıktan sonra 16 kilogram altın ile kaçanlar yapılan operasyon ile yakalandı. Altınlar İzmir’de bir bahçedeki çukura gömülü vaziyette bulundu.

facebook-paylas
Tarih: 27-01-2022 19:30

Milas- Yatağan yolunda kuyumcu kuryesini soyanlar yakalandı

Muğla’nın Milas ilçesinden Yatağan ilçesine gitmekte olan bir kuyumcu kuryesinin aracını 19 Ocak günü yolda önünü çevirerek durduran ve kuryenin ağzını bantlayıp ellerini kelepçeledikten sonra 16 kilogram altını alarak kaçan kişiler güvenlik güçlerinin mobese kameralarını takip ederek yaptıkları operasyon ile yakalandı.

 

 1400 ARAÇ İNCELENDİ

Operasyonda yaklaşık 1400 aracın ve 900 saatlik kameranın izlendiği ardından şüpheliler Mesut Altınay, Ercüment Bolat ve Kemal Korkmaz olduğu tespit edildi.

 

OLAYDAN SONRA İZMİR’E KAÇMIŞLAR, ALTINLARI ÇUKURA GÖMMÜŞLER

Olayın ardından İzmir'e kaçtıkları belirlenen 3 kişi,  İzmir ilinde 6 ayrı adrese yapılan operasyonlarla yakalanarak gözaltına alındı. Üç kişinin yapılan sorgulamalarında 16 kilogram altını bir bahçeye gömdükleri ve jandarma ile birlikte yapılan aramada bir metre derinlikte çuvala konulan altınların bulunarak Milas ilçesindeki sahibine teslim edildiği belirtildi.

Olayın ardından güvenlik güçleri tarafından fadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edilen Mesut Altınay, Ercüment Bolat ve Kemal Korkmaz tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI