Bugun...



Milas’ta sahipli köpekleri zehirleyerek öldürdüler

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Boğaziçi Mahallesi’nde site sakinlerinin beslediği ve sahipli olan 7 köpeğin zehirlenerek öldürülmesi hayvanseverleri isyan ettirdi.

facebook-paylas
Tarih: 20-05-2021 15:00

Milas’ta sahipli köpekleri zehirleyerek öldürdüler

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Boğaziçi Mahallesi’nde üç gün içerisinde bazı kişi veya kişilerin evlerin bahçelerine attıkları kıyma içine karıştırılan zehirli maddeyi yiyen 7 köpek öldü.Bazı köpekler ise hayvanseverler tarafından otomobillerle veterinerlere taşınarak kurtarıldı. Üç gün içerisinde 7 köpeğin zehirlenerek öldürülmesine sert tepki veren hayvanseverler ve hayvan sahipleri jandarmaya suç duyurusunda bulundu.

 

BAHÇEDEKİ KÖPEKLERİ ZEHİRLEDİLER

 

 Beslediği iki köpeğin bahçesinde zehirlendiğini belirten evli ve iki çocuk annesi Halime Güler “Köpeklerim bahçemdeydi, gece yarısı havlamalarını duydum canhavliyle bağırıyorlardı, dışarı çıktığımda can çekiştiklerini gördüm, ne yaptıysak kurtaramadık. Suçluların bulunması için jandarmaya şikayetçi olduk” dedi.

 

 

BUNUN ADI TOPLU KATLİAM

 

Bodrumlu hayvanseverlerden Adem Çelik (65) “Her yıl yaz sezonu geldiğinde özellikle kıyı mahallerinde bu tür toplu zehirlemeler oluyor ve önlenemiyor. Onlarca yüzlerce kez şikayet ettik, ama suçlular bulunamadı. Bu hayvanların çoğu sahipli, sahipsiz olanlarda var, bu cinayeti işleyenlerin bulunmasını istiyoruz, çünkü bunun adı toplu katliam” dedi.

 


 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI