Bugun...



Mikonos’ta parti düzenlenen Türk yatı ve iş insanına 76 bin Euro para cezası verildi

Yunanistan’ın dünyaca ünlü tatil adası Mikonos’a gittiği yatında parti veren Türk iş insanına, sabaha karşı baskın düzenleyen Yunan sahil güvenliği ve resmi makamları tarafından coronavirüs kurallarını ihlal edilmesi nedeniyle 76 bin Euro para cezası verildi.

facebook-paylas
Tarih: 26-07-2021 17:12

Mikonos’ta parti düzenlenen Türk yatı ve iş insanına 76 bin Euro para cezası verildi

Yunanistan’ın dünyaca ünlü Mikonos Adası’na ABD bayraklı 35 metrelik yatı ile tatile giden Türk iş insanının 30’dan fazla  kişinin katıldığı bir parti vermesi adada günün konusu oldu.

 

YÜKSEK SESLİ PARTİ SABAHA KADAR SÜRDÜ

 

 

Mikonos Adası’nın Psoros koyuna sahilden 80 metre açığa demirleyen ve dün gece yarısı başlayan ve bu sabaha kadar süren parti sırasında sabah saatlerinde Yunanistan sahil güvenliği yata baskın yaptı.

Yunanistan’ ın ulusal yayın organı www.protothema.gr yayın organının okuyucularına bugün duyurduğu haberde sahile yakın yerde demirleyen yatta verilen parti nedeni ile yüksek sesli müzik yayının sabaha kadar sürdüğü belirtildi.

Yoğun şikayet üzerine yata gelen sahil güvenlik ekiplerinin toplam 76 bin Euro para cezası kestiği suçun tekrarlanması haline bu cezanın 200 bin Euro olacağı belirtildi.

 



 




Editör: Yaşar Anter




Etiketler : mikonos yat ceza

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI