Bugun...



Mıcır kamyonu traktörü ikiyi biçip, otomobili hurdaya çıkardı

Muğla’nın Milas ilçesi yakınlarında meydana gelen kazada karayolları Bölge Müdürlüğü’ne ait mıcır yüklü kamyon kırmızı ışıkta bekleyen traktörü çarparak ikiye böldü ardından bir otomobile çarparak durabildi. Kazada şans eseri bir kişi yaralandı.

facebook-paylas
Güncelleme: 13-10-2022 20:37:06 Tarih: 13-10-2022 20:32

Mıcır kamyonu traktörü ikiyi biçip, otomobili hurdaya çıkardı

Feci kaza Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Avşar köyü yakınlarında meydana geldi. Milas’tan Bodrum’a doğru seyreden Karayolları Genel Müdürlüğü’ne ait mıcır yüklü H.N.B.’nin kontrolündeki 35 AAU 939 resmi plakalı kamyon henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı kontrolden çıktı. Önce aynı güzergahta ışıklarda duran ve hareket etmeye başlayan N.Ç.’nin kontrolündeki 48 AIA 074 otomobile çarpan kamyon daha sonra refüje ve tali yolda kırmızı ışıkta bekleyen A. U.’nun kontrolündeki 48 AHJ 974 plakalı traktöre çarptı.

 


Çarpmanın etkisiyle sürüklenen otomobil metrelerce ilerde durabilirken, traktör ortadan ikiye bölündü. Meydana gelen kazada traktör sürücüsü Ali Y. yaralanırken, kamyon sürücüsü hafif şekilde yaralandı. Arka tarafı hurdaya dönen otomobildekiler ise şans eseri kazayı yara almadan atlattılar.
Polis kaza ile ilgili soruşturma başlatırken kazayı görenler dehşete düştü.

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI