Bugun...



Meclis toplantısında itiraz eden olmadı canlı müzik alanları genişletiliyor

Bodrum Belediyesi Meclisi Mart ayı olağan toplantısını Herodot Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi. Gündemin e önemli maddesi olan “Eğlence ve yiyecek içecek mekanlarındaki canlı müzik alanları ve sınırının genişletilmesine karar verildi”., Komisyon Bodrum ilçesinde ve mahallelerde canlı müzik yapılacak yeni alanları belirleyecek.

facebook-paylas
Tarih: 04-03-2021 19:31

Meclis toplantısında itiraz eden olmadı canlı müzik alanları genişletiliyor

Bugün öğle saatlerinde düzenlenen meclis toplantısı Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın başkanlığında gerçekleştirildi.

 

CADDE VE SOKAKLARA YENİ İSİMLER VERİLDİ

 

Toplantıda önerge olarak verilen Kumbahçe Mahallesi İçmeler Caddesi’nin isminin değiştirilerek önceki gün hayatını kaybeden Bodrum’un ünlü tekne yapım ustası Erol Ağan Caddesi isminin verilmesi teklifi oybirliği ile kabul edildi. Yine toplantıda önerge olarak verilen Elmadağ Caddesi’ne dünyanın en iyi su altı arkeoloğu olan Prof. George Bass’in isminin verilmesi , Hüseyin Turgut Karabağlı okulunun taşınması için yeni bir okul yapılması amacıyla Umurça Parkı yanındaki Fen İşleri Kademesi alanının İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne tahsisi, Yalıkavak Mahallesi’nde yapımı tamamlanan spor salonu, futbol sahası ve sosyal tesislerden oluşan Gençlik ve Spor Kompleksine Prof. Dr. Türkan Saylan’ın adının verilmesi ve  Umurça Mahallesi Kerevit Sokak üzerindeki parka Sağlık Şehitleri Parkı isminin verilmesi kabul edilmesi için komisyona havale edildi.  

Bahçelievler Mahallesi Bahçelievler Caddesi isminin Şehit Polis Memuru “Kenan Aybey Caddesi ” olarak değiştirildi.

 

 

İTİRAZ EDEN OLMADI, YENİ EĞLENCE VE CANLI MÜZİK ALANLARIMIZ BELİRLENECEK

 

Toplantının en önemli gündemi maddesi olan “Canlı müzik yayın alanlarının genişletilmesi” konusunda açıklama yapan Aras “Aras önceki yıllarda bazı bölgelerde eğlence merkezi otel ve restoran benzeri yerlerdre yapılan televizyon ve normal müzik yayınlarına zabıta değilde güvenlik güçleri ceza yazıyordu. Buradaki işletmelerin işlerini kolaylaştırmak için canlı müzik yayını yapılabilecek yeni alanların genişletilmesi esnafımız açısından olumlu olacaktır” dedi. Aras’ın talebine meclis üyelerinden veya toplantıyı izleyenlerden itiraz olmayınca yeni alanların belirlenmesi için konu komisyona havale edildi.




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI