Bugun...



Mal varlığını LÖSEV’e bağışlayan emekli astsubay evinde ölü bulundu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan ve tüm mal varlığını LÖSEV’e bağışladığı belirtilen emekli astsubay Halit Acul'un evinde ölü bulunduğu belirtildi.

facebook-paylas
Tarih: 26-03-2022 23:14

Mal varlığını LÖSEV’e bağışlayan emekli astsubay evinde ölü bulundu

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Yalıkacak Mahallesi’nde yaşayan ve 1942 yılında Türk silahlı Kuvvetleri’ne giren dalgıç astsubay bir çocuk babası Halit Acul’u geçtiğimiz Salı günü telefonla yakınlarını arayan yakınları ulaşamayınca evine gitti. Uzun yıllar yalnız yaşayan Acul’un evine giren yakınları salonda yerde yatarken buldukları Acul için sağlık ekiplerini çağırdı.Yapılan kontrolde yaşamını yitirdiği belirlenen Acul otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.Deniz Kuvvetleri Komutanlığı bünyesinde dalgıç astsubay olarak görev yapan Acul’un tüm mal varlığını LÖSEV’e bağışladığı öğrenildi. Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Halikarnas Şubesi'nden yapılan açıklamada "Bodrum Halikarnas TEMAD  üyemiz Sayın Orhan Halit Acul  hakkın rahmetine kavuşmuştur. Camiamıza ve yakınlarına baş sağlığı ve sabırlar dileriz. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun." denildi. 

Acul’un cenazesi  28 Mart Pazartesi günü Yalıkavak Yalı Camii’nde öğle namazı sonrası kılınacak cenaze namazının ardından Sandıma Mezarlığı’na defnedilecek. 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI