Bugun...



Lösemili çocuklar için 30 derece sıcakta 21 km. koştular

Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından bugün Eskişehir’de düzenlenen Uluslar arası Eskişehir Yarı Maratonu yarışmasına katılan yaklaşık 20 Lösev gönüllüsü lösemili çocukların eğitim bursları için destek sağlamak amacıyla 30 derece sıcaklıkta yarı maraton (21km) koştu.

facebook-paylas
Güncelleme: 29-08-2021 13:34:41 Tarih: 29-08-2021 13:27

Lösemili çocuklar için 30 derece sıcakta 21 km. koştular

Eskişehir’de bugün düzenlenen Uluslar arası Eskişehir Yarı Maratonu ve 10 Km yarışması renkli görüntülere sahne oldu. Yaklaşık 1600 sporcunun katıldığı ve yaklaşık 30 derece Sıçaklıkta yapılan ve Sazköy Parkı’nda başlayarak aynı yerde biten yarışmaya 20 gönüllü ile katılan Lösev gönüllülerinden oluşan 20 kişilik   Koşar Adım Grubu yarışmalara renk ve heyecan kattı.

 

LÖSEV’İ ANLATTILAR

 

LÖSEV Gönüllüsü  Eskişehir Teknik Üniversitesi Spor Bilimleri Araştırma Görevlisi Kadir Çalışkan, LÖSEV Eskişehir İl Koordinatör Yardımcısı Meltem Durulgan LÖSEV için açtıkları standartlarda Lösemili çocuklar için yapılan eğitim, sağlık ve burs amaçlı çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

 

 

 

LÖSEMİLİ ÇOCUKLARIMIZA EĞİTİM İÇİN BURS TEMİN EDİYORUZ

 

Ankara, İzmir, İstanbul, Bursa ve Eskişehirli Lösev gönüllülerinin katıldığı yarışma sonunda birlikte fotoğraf çektiren Eskişehir Lösev Koordinatör Yardımcısı Meltem “Lösevli gönüllülerimizin oluşturduğu Koşar Adım Grbu’nun 20 üyesi bugün lösemili çocuklar için koştular, yarışma öncesi ve sonrasında açtığımız stanlarda Lösemili öğrencilerimize burs sağlamak amacıyla broşür dağıttık sporcu arkadaşlarımıza bilgilendirmede bulundu. Lösev bayrakları ile yarışmada koşarak hem 21 kilometre hemde 10 kilometrede farkındalık yarattık” diye konuştu.

 

KOŞAR ADIM LÖSEV


Herkesin hikayesi farklı. Kimi kanserden kaybettiği biricik annesi için koşuyor. Kimi tedavisi devam eden eşi, kimi sevgili arkadaşı, kimi kendisi için… Koşuya başlamak için bir sebep, destek almak için ise bin sebep.

Koşar Adım LÖSEV , sevdikleriniz için yola çıkacağınız ve her adımda hiç tanımadığınız binlercesini koşarken kucaklayacağınız bir fırsat sunuyor size.

Koşar Adım LÖSEV sloganıyla, LÖSEV’in gönüllü koşucuları arasında yer alıp, yıl içerisinde dünyanın herhangi bir noktasında düzenlenen maratonlara katılarak tüm kanserli hastaları kucaklayabilir, dikkat çekebilir, destek toplayabilir, sağlık ve iyilik için koşabilirsiniz.

 

KOŞARAK İYİLİK, KOŞARAK SAĞLIK!

 

Koşarken/yürürken hareketli bir yaşama başlayarak daha sağlıklı bir birey olabilir ve her adımınızı iyilik için atarak tüm lösemili ve kanserli çocuklar için kaynak yaratabilirsiniz.

LÖSEV gönüllü koşucularına dahil olduktan sonra, ilgili maraton için sosyal medya üzerinden arkadaşlarınızı sizi desteklemeye davet edebilir, kat edeceğiniz her kilometre ile farkındalık yaratabilir ve çocuklarımızın hayatlarına dokunabilirsiniz.

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI