Bugun...



Limonata ilk gösteriminde kahkaha tufanı yarattı

Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından sahneye konulan ve prömiyeri yaptığı “Limonata” isimli romantik komedi oyunu seyircilere keyifli dakikalar yaşattı. Oyuncuların performansları ve espirileri sanatseverleri kahkahaya boğdu. Oyunun yazarı Levent Tülek “Cumhuriyetimizin 100. yılında en çok ihtiyacımız olan şeylerden biri de sanat” Dedi.

facebook-paylas
Tarih: 21-11-2023 11:01

Limonata ilk gösteriminde kahkaha tufanı yarattı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu (BBŞT) 2023 – 2024 tiyatro sezonunu, Levent Tülek’in yazıp, Ali Şahin’in yönettiği, müziklerini Feridun Düzağaç’ın yaptığı Limonata isimli oyunu ile Şehir Tiyatrosu Sahnesi’nde açtı. Duygu Şen Benveniste, Barış Hayta, Yerkan Kahraman’ın rol aldığı romantik komedi türündeki oyunun prömiyerine Bodrum Belediye Başkanı CHP’li Ahmet Aras ile yüzlerce sanatsevere büyük ilgi ve kahkaha ile izledi.

Oyunun bitiminde ise seyirciler dakikalarca sanatseverleri alkış yağmuruna tuttu.

 

 

EN ÇOK İHTİYACIMIZ OLAN ŞEYLERDEN BİRİ SANAT

Limonata’nın her Cuma günü seyirci ile buluşacağı açıklandı.

Limonata’nın yazarı Levent Tülek“Cumhuriyetimizin 100. yılında en çok ihtiyacımız olan şeylerden biri de sanat. Bodrum Belediyesi’ne sanata ve tiyatroya verdiği destekten dolayı bir oyuncu ve yazar olarak teşekkür ederim. Barış, sevgi ve kahkahayla kalın.” Dedi.

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KÜLTÜR SANAT Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI