Bugun...



Limon tartışmasına Aras cevap verdi: Beton ve müteahhit aşığı olan partinizin perişan ettiği çiftçilerimizden birine, destek olmak isteğimizdir.

Bodrum Ak Parti İlçe Başkanı Osman Gökmen’in Ortaca ilçesinden Bodrum Belediyesi’nin limon alımı ile ilgili yaptığı yazılı açıklamaya Ahmet Aras bugün sosyal medya hesabından yanıt verdi.

facebook-paylas
Güncelleme: 05-11-2021 15:36:58 Tarih: 05-11-2021 13:40

Limon tartışmasına Aras cevap verdi: Beton ve müteahhit aşığı olan partinizin perişan ettiği çiftçilerimizden birine, destek olmak isteğimizdir.

Aras açıklamasında “ithalat, beton ve müteahhit aşığı olan partinizin perişan ettiği çiftçilerimizden birine, destek olmak isteğimizdir. Dolayısıyla hem sizden, hem de “Limonun suyu çıktı” gibi trajikomik bir manşetle haber yaparak sizi mutlu edenlerden, lafı eğip bükmeden, mertçe bir özür beklenmektedir. Sevgiler, selamlar, hayırlı Cuma’lar !!” dedi.

Ahmet Aras’ın açıklamasını aynen yayınlıyoruz:

Kalbinde Bodrum sevgisi olan herkese günaydın.. Değerli Bodrumlular, hatırlarsanız 3 gün önce Muğlalı bir üreticimizin kilo başına 1 liraya bile alıcı bulamadığı için tarlada kalan 30 ton limonunu, tarladan toplama ve nakliye bizden olmak üzere, kilo başına iki liradan satın almıştık. Bu konuyla ilgili olarak, AK Parti Bodrum İlçe Başkanı olan Sayın Osman Gökmen, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda bana hitaben “Ortaca ilçesinde olduğu söylenen bir limon bahçesi sahibinden 30 ton limonu satın almışsınız. Sayın Başkanım, ismi geçen kişi çiftçi ise tarım ilçe müdürlüklerinde ya da kooperatiflerde neden kaydı yok ? Hatta bu sözde üretici Ortaca’da bile oturmuyor. Ben İstanbul’dan yönetiliyorsun deyince doğru söylediğimizin kanıtı. Gördüğüm kadarıyla yine bir CE HA PE tiyatrosu sergileniyor, hem de çiftçi bile olmadığı apaçık biri üzerinden” demektedir. Şimdi izninizle, sizlerin huzurunda kendisine cevap vermek istiyorum. Osman Başkan, annesinin mağduriyetini Twitter’dan paylaşarak konudan haberdar olmamızı sağlayan Çağnur İşler, TC. Ortaca Ziraat Odası’na 6052 sicil numarasıyla, T.C Tarım ve Orman Bakanlığı’nın Çiftçi Kayıt Sistemine ise 48082631316 işletme numarasıyla kayıtlı olan Fatma İşler’in Muğla Üniversitesi’nde yüksek lisans yapan ve Ortaca’da annesiyle birlikte ikamet eden kızıdır. Yani, üretici olan kendisi değil, annesidir. Uzun lafın kısası, Muğlalı üreticimizin limonlarını satın almamız sizin iddia ettiğiniz gibi “Çiftçi bile olmayan birinin üzerinden oynanan yeni bir CE HA PE tiyatrosu” değil ithalat, beton ve müteahhit aşığı olan partinizin perişan ettiği çiftçilerimizden birine, destek olmak isteğimizdir. Dolayısıyla hem sizden, hem de “Limonun suyu çıktı” gibi trajikomik bir manşetle haber yaparak sizi mutlu edenlerden, lafı eğip bükmeden, mertçe bir özür beklenmektedir. Sevgiler, selamlar, hayırlı Cuma’lar !!




Editör: Yaşar Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI