Bugun...



Kuyuya düşen domuz AKUT operasyonu ile kurtarıldı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde sekiz metrelik tarım kuyusuna düşen domuz AKUT ve belediye personelinin yardımı ile kurtarıldı.

facebook-paylas
Tarih: 30-01-2021 16:04

Kuyuya düşen domuz AKUT operasyonu ile kurtarıldı

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Turgutreis Mahallesi’nde tarım amaçlı kullanılan sekiz metre derinliğinde üç metre genişliğindeki tarım kuyusuna düşen domuzu köylüler fark etti.

Bodrum AKUT Birimi’nden yardım isteyen vatandaşlar bir yandanda domuza yiyecek atarak oyalamaya çalıştı. Yaklaşık bir gün kuyuda kaldığı belirtilen domuz üç kişilik AKUT ekibi ve itfaiye ekiplerinin yardımı ile kurtarıdı. Veterinerin kuyuda uyuttuğu domuz AKUT ekibinin kuyuya inerek dışarı çıkarılmasının ardından önce muayene edildi, yaralı olmadığı anlaşıldıktan sonra doğaya salıverildi.

Domuzun kuyuya düştüğünü fark ettikten sonra yardım istediğini belirten Ahmet Gönülce “Kuyudan sesler geldiğini fark ettik, baktığımızda genç bir domuzun düştüğünü gördük, içinde çok su yoktu, AKUt ekibinden yardım istedik, sağolsunlar gelip domuzu kurtardılar, sekiz metre yüksekten düşmesine rağmen yarada yoktu, doğaya bırakıldı” dedi.

 

 

 



HABER VİDEOSU





Editör: Yaşar Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI