Bugun...



Kumbahçe’yi Maldiv yapamadık bari mıcır dökelim

Bodrum’un Kumbahçe Mahallesi sahilindeki otel, restoran, lokanta özel beach benzeri işletmelerin sahili işgali yıllardır orada yaşayan vatandaşlar tarafından dile getirilse de, işgaller azalacağına devam etti. Kumbahçe Mahallesi’nde yaşayanların bırakın denize girmeyi sokağa çıkamayacak hale gelmesine neden olan işgaller dur denilmemesi bölgede yaşayanları isyan ettirdi.

facebook-paylas
Güncelleme: 12-05-2021 16:15:36 Tarih: 12-05-2021 16:08

Kumbahçe’yi Maldiv yapamadık bari mıcır dökelim

Kumbahçe mahallesinde yaşayan Kaptan Osman Bilgin bu gün Kumb.ahçe sahiline iş makinaları ile dökülen mucıra isyan etti tepki gösterdi.  Bu arada Torba Mahallesi ile Ortakent Yalı'sı ve Camel beach'te sahiller kaçak iskeleler, ahşap platformlar ve saksılarla işgal edilmeye başlandı. Diğer mahallelerde durum farklı değil. Ancak Torba Mahallesi'nde kalasların ve dev saksıların sahillere taşınarak işgallere başlandığı ve kesinlikle müdahale edilmediği görüldü. Vatandaşlar durumu " Burada yaşıyoruz, sahilde denize girmek  mümkün değil, her yıl işgaller gittikçe artıyor, belediye yaptığımız şikayetler ve bigilendirmelerden sonuç alamıyoruz. Bizim durumu iletmemize gerek yok zabıta sahilleri şöyle bir dolaşsa durumun ne kadar vahim olduğunu görür, bugüne kadar işgallerin bu kadar büyük bir hızla arttığına tanık olmadık" diye ifade ettiler.

 

SABAHIN KÖRÜNDE DANGIR DUNGUR SESLERLE UYANDIK

 

Osman Bilgin yaptığı açıklamada “ Sabahın köründe dangur dungur gürültüyle uyandık Kumbahçe’de nedir bu.? Kumbahçe sahiline MICIR dökülüyor. İyi hoş sosyal medyada mermer tozu dökülüyor koylara falan filan.... bir linç bir linç ha mermer tozu ha mıcır.?(farkı ne)

Şahsım doğma büyüme Kumbahçeli denizinde büyümüş denizinden çıkan eriştelerde birdirbir oynamış, sahilinde teneke gayık yüzdürmüş sepet atmış.. olabilecek bütün aktivasyonları yapmış biri., şimdi bu MICIR’A neden taktı?

 

 

MICIRLAR HABİTATI ÖLDÜRÜYOR, KUMBAHÇE ÜVEY EVLATMI?

 

Nedeni açık sudaki habitat ölüyor canım erişteler ölüyor,dökülen mıcırlar kışın esen lodosla azmakbaşına ve ilerisine yığılıyor bir bölümü denize sahilin dokusunu örtüyo......

Bunu kim hangi kafayla yapıyor bilmiyorum.?

 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI