Bugun...



Kumbahçe Kurs Merkezi açıldı

Bodrum Belediyesi Kumbahçe Kurs Merkezi törenle açıldı. Mülkiyeti Belediye ait olan Kumbahçe Mahallesi’nde bulunan bina, belediyenin destekleriyle yeniden düzenlendi. Kumbahçe Muhtarlığı’nın desteği ile çeşitli kursların faaliyet göstereceği merkez törenle hizmete açıldı.

facebook-paylas
Tarih: 27-03-2022 11:55

Kumbahçe Kurs Merkezi açıldı

Özellikle gençlere ve kadınlara yönelik kursların gerçekleşeceği Kumbahçe Kurs Merkezi’nin açılışı Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, çok sayıda davetli ve kursiyerin katılımıyla gerçekleşti. Kurs merkezi ahşap boyama ve benzeri el sanatları, yoga, pilates derslerinin, yanı sıra kültür ve sanat alanında da faaliyet gösterecek. Kadınların büyük beğenisini toplayan merkezde törene katılan davetliler Başkan Aras’a ve ekibine katkılarından dolayı teşekkürlerini sundu.

 

Belediye Başkanı Ahmet Aras “Bodrum Belediyemiz ile Kumbahçe Muhtarımızın Kurs Merkezi için üç yıldır bir arayışı vardı. Daha önce sevgili başkanımız Mazlum Ağan tarafından yapılan bu güzel mekan, Belediyemiz Destek Hizmetleri, Fen İşleri, Park ve Bahçe Müdürlüğü’nün çalışmalarıyla yeniden Kumbahçe halkına kazandırıldı. Gençlerimiz ve çocuklarımız için kadınlar burada pek çok etkinliğe imza atacaklar, sosyalleşecekler. Bizde belediye olarak sonuna kadar destekliyoruz bu çalışmayı ve diğer mahallelerimizde de bu şekilde merkezlerin yer alması için yararlı her türlü projeye sıcak bakıyoruz. Birbirini seven insanların, birlikte bir şeyler üretmek isteyen insanların bir araya geldiği mekanlar çok önemli. Bu merkez, iş birliği ve imece ile yapıldı” dedi.

 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AKTÜEL Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI