Bugun...



Kontrol noktasındaki kazada belediye güvenlik görevlisi yaşamını yitirdi

5 gün önce meydana gelen kazada polis kontrol noktasındaki işaret levhalarına çarparak ağır yaralanan Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı’nda güvenlik görevlisi olan sürücü Osman Gökdağ bugün yaşamını yitirdi.

facebook-paylas
Tarih: 14-11-2022 19:45

Kontrol noktasındaki kazada belediye güvenlik görevlisi yaşamını yitirdi

Muğla’nın Milas ilçesinde 5 gün önce meydana gelen kazada Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı’nda güvenlik görevlisi olan sürücü Osman Gökdağ kullandığı 48 E 6210 plakalı otomobil ile bilinmeyen bir nedenle polis kontrol noktasındaki işaret levhalarına çarparak direksiyon hakimiyetini kaybetmiş karşı şeride geçerek, karşı istikametten gelmekte olan Haydar İğneli yönetimindeki  48 Y 357 plakalı otomobil ile çarpışarak ağır yaralanmıştı.

Kazadan sonra ambulans ile hastaneye kaldırılarak yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Osman Gökdağ’ın bugün yaşamını yitirdiği belirtildi.

 

 

BELEDİYE BAŞKANI GÜRÜN TAZİYE MESAJI YAYINLADI

Gökdağ ‘ın cenazesi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Osman Gürün taziye yesajı yayınladı.

Gürün mesajında “Başımız sağ olsun. Zabıta Daire Başkanlığı'mızda güvenlik görevlisi olarak görev yapan değerli mesai arkadaşımız Osman Gökdağ'ın, geçirdiği trafik kazası sonrasında tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiğini üzülerek öğrendim.  Evladımıza Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum” dedi.




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI