Bugun...



Komşuda vahşet: Anne, baba ve iki çocuğu vahşice öldürüldü

Yunanistan’ın Patras ilinde meydana gelen olayda anne, baba kafalarına kurşun sıkılmış vaziyette bulunurken iki küçük boğularak öldürüldü. Anne, baba ve çocuklarının cenazelerini üçüncü çocukları buldu.

facebook-paylas
Tarih: 03-03-2022 14:09

Komşuda vahşet: Anne, baba ve iki çocuğu vahşice öldürüldü

Yunanistan’ın Patras iline bağlı Andravida kentinde meydana gelen olayda 37 yaşındaki Armando Kloci ile 32 yaşındaki eşi Maria Kloci ve biri 2 diğeri 3 yaşındaki çocukları olay anında dışarıda bulunan ve eve gelen 13 yaşındaki çocukları tarafından anne ve baba bahçede kafalarına kurşun sıkılmış iki küçük çocuk ise boğularak öldürülmüş olarak bulundu.

 

VAHŞİCE ÖLDÜRÜLDÜLER

12 yaşındaki çocuğun koşarak komşularından yardım istemesi üzerine ortaya çıkan olay sonrası bölgeye çok sayıda ambulans ve polis ekibi yönlendirildi. Polis geniş çaplı soruşturma başlatırken 4 kişilik ailenin vahşice öldürülmesi ülkede şok etkisi yaratı. Cenazelerin Patras Adli Tıp Kurumu’na kaldırılmasının ardından 12 yaşındaki çocuğun Psikologlar tarafından hastanede tedavi altına alındığı belirtildi.

 

 

SAKİN BİR AİLEYDİ SORUNLARI YOKTU

Kloci ailesinin  dostu Anastasia Stamatelatou'nun polise verdiği ifadede "Aileyi iyi tanıyordum. Hatta kız ikinci çocuğuna hamileyken, kocası doğum yapmaya gittiği andan ayrılıncaya kadar hastanede ona yardım etmemi söyledi. Neler olduğu hakkında çok şey duyuyorum. Ama sessiz ve sevgi dolu bir aile olduğunu biliyorum, hiç kavga ya da başka bir sorunları yoktu, şok içerisindeyim, bunu kim neden yapmış olabilir bilmiyorum” diye konuştu.

 


 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI