Bugun...



Kentin ortasında şeytan çıkarma ayini yapmışlardı, tutuklandılar

İzinsiz şeytan çıkarma ayini düzenleyen tarikatın başkanı ve başkan yardımcısı tutuklandı. Yunanistan’ı ayağa kaldıran görüntülerin medyana yayınlanmasından sonra ülke ayağa kalkmıştı.

facebook-paylas
Tarih: 28-08-2022 20:22

Kentin ortasında şeytan çıkarma ayini yapmışlardı, tutuklandılar

Yunanistan’ın Selanik Kenti’ndeki Aristoteles Meydanı’nda ki Venizelos Heykeli’nin yanında geçtiğimiz Pazar gecesi düzenlenen ve yüzlerce kişinin katıldığı Şeytan Çıkarma Ayini ülkede günün konusu oldu, ayine katılanlara sert tepki gösterilmişti. Yunanistan’ın Selanik kenti meydanında düzenlediklerdi Şeytan Çıkarma Ayini’ni nedeni ile tutuklanan "Church of the Nations" tarikatının lideri Wiseman Harry olarak da bilinen Peder Charalambos ve yardımcısı Dimitros Panapakidis’in cezaevine gönderildi.

 

SELANİK SAVCILIĞI SORUŞTURMA BAŞLATMIŞTI

 Selanik Belediye Başkan Yardımcısı gösterinin yapılması için izin alınmadığını belirtirken Selanik Ceza Savcısı Kyriaki Kliaba’nın başlattığı soruşturmada Selanik Emniyet Müdürlüğü görevlilerini kamu barışının bozulup bozulmadığının yanı sıra din değiştirmeyle ilgili özel yasanın ihlal edilip edilmediğini tespit etmesi için görevlendirilmişti.

 

KENDİLERİNİ YERLERE ATIP DÖNMÜŞLERDİ

"Church of the Nations" tarikatı tarafından düzenlenen ve polisin soruşturma başlattığı etkinlikte insanların kendilerini yere atarak döndüğü ve ayinde şeytan çıkarma işleminin yapıldığı görüntüler yer almıştı.

 

TARİKAT LİDERİ 24 YAŞINDAYDI

Church of the Nations mezhebinin bugün bulunduğu binaya giden polis 25 kişi içerisinden mezhebin kurucusu ve başkanı ile yardımcısını gözaltına aldı. 24 yaşındaki tarikat lideri ve 28 yaşındaki yardımcısı kelepçelenerek götürüldüğü mahkemede tutuklandı.

 

Selanik Emniyet Müdürlüğü yaptığı basın açıklamasında "Bugün öğle saatlerinde (27-08-2022)   tarikat üyesi 2 kişi polisler tarafından tutuklandılar. 24 ve 38 yaşlarında iki tarikat üyesi , kar amacı gütmeyen ancak Din Özgürlüğü Yasası’nı ihlalden haklarında dava açılarak tutuklandılar kentsel bir şirkette Din Özgürlüğü Yasası'nın ihlali nedeniyle hakkında dava açılmıştır.

 

SAPKINLIK HAKKINDA YÜZLERCE ŞİKAYET OLUŞTU

 Selanik'te halka açık törenler düzenleyen tarikatın şeytan çıkarma ayini videosunda eski karısını teşhis eden bir adam , "Ailemi yok etti" iddiasında bulunarak "Videoyu gördüm ve onu tanıdım. Bana bizim ailemiz olmadığını söylüyor, çocuklarım ile kendisini karanlık ruhlardan kurtaracaklarını söylüyor, şok içerisindeyim" dediği öğrenildi. Sapkın ayin ile ilgili kentet yüzlerce kişinin polise şikayet duyurusunda bulunduğu belirtildi.

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI