Bugun...



Kent Konseyi’nden Aktur Sitesi yönetimine sahipsiz hayvanlar tepkisi

Bodrum Kent Konseyi Bitez Mahallesi’ndeki Aktur Tatil Sitesi yönetiminin sokak hayvanlarının toplatılmasına yönelik Bodrum Belediyesi’ne verilen dilekçeye sert tepki gösterdi.

facebook-paylas
Tarih: 28-05-2021 16:18

Kent Konseyi’nden Aktur Sitesi yönetimine sahipsiz hayvanlar tepkisi

Bodrum Kent Konseyi’nden yapılan yazılı açıklamada “AKTUR Sitesi’nde yaşayan sahipsiz hayvanların toplatılması için site yönetimi tarafından  kanuna aykırı olarak Bodrum Belediyesi’ne yazılan, sahipsiz hayvanların toplatılması, talepli dilekçe ile site sakinlerine yönetim tarafından gönderilen “Sitede yaşayan köpekler yaralama ve ölümlere sebep oluyor” gerçek dışı anlatımı ile köpekleri ve onları besleyenleri hedef gösteren, kutuplaştıran, endişe ve korku salan yaklaşımı kabul etmiyoruz.

 

 

AKTUR SİTESİNDE FAİLİ MEÇHUL KÖPEK ÖLÜMLERİ OLMUŞTU

 

Aktur Sitesi’nde daha önceki yıllarda birçok köpeğin yerlerinin değiştirildiği, faili meçhul şekilde ölümüne sebebiyet verildiği, belediyeye sürekli olarak “Alınması veya İtlafı” talepli dilekçeler verildiği ihbarları gelmiştir. Aktur site Yönetimi özelinde kanunsuz yaklaşımda bulunan tüm site yönetimlerini kanuna uygun davranmaya çağırmak üzere basın toplantısı düzenleyeceğiz” denildi.




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI