Bugun...



Kazaya müdahale sırasında TIR’ın altında kalan trafik polisinin bacağı kesildi

Bodrum- Milas karayolu üzerinde önceki geceyarısı meydana gelen tek taraflı trafik kazasına müdahale ederken bir TIR’ın otomobile çarpması sonucu TIR’ın altında kalan trafik polisinin sağ bacağı diz altından kesilmek zorunda kalındı.

facebook-paylas
Tarih: 14-03-2022 19:40

Kazaya müdahale sırasında TIR’ın altında kalan trafik polisinin bacağı kesildi

Muğla’nın Bodrum ilçesi ile Milas ilçesi arasında önceki geceyarısı meydana gelen tek taraflı trafik kazasına müdahale ederken iddiaya göre, 48 ADV 818 plakalı TIR, önünde ilerleyen 48 ADN 386 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, polis memuru 40 yaşındaki Özgür Erikmen'e çarptı. Evli ve 2 çocuk babası Erikmen de çarpmanın şiddetiyle savrulup TIR'ın altında kaldı.

 

 

HAYATİ TEHLİKEYİ ATLATAMADI

112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbarla bölgeye çok sayıda polis, itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ve polis ekiplerinin TIR'ın altından çıkardığı polis Özgür Erikmen, ambulan ile  önce Milas Devlet Hastanesi'ne, buradaki müdahalesinin ardından da Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Hastanede ameliyata alınan Özgür Erikmen'in sağ bacağı diz altından kesilirken, sol bacağında ise parçalı kırıklar olduğu öğrenildi. Yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren polis memurunun hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Öte yandan gözaltına alınan otomobil sürücüsü ile TIR şoförünün, polisteki işlemlerinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldığı belirtildi.

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI