Bugun...



Kars’tan Bodrum’a çalışmaya geldi, kayboldu

Kars ilinden Bodrum’a çalışmaya gelen inşaat işçisi genç ortadan kayboldu. Akrabaları jandarma ve polise müracaat ederek bulunmasını istedi.

facebook-paylas
Tarih: 29-12-2021 10:39

Kars’tan Bodrum’a çalışmaya geldi, kayboldu

Kars ilinden Muğla’nın Bodrum ilçesindeki Gümbet Mahallesi’nde yaşayan akrabalarının yanına üç ay önce gelen ve inşaatlarda çalışmaya başlayan 20 yaşındaki Faruk Turan üç gün önce aniden ortadan kayboldu. Faruk Turan’ın dayısı Abdurrahman Gündüz ve akrabaları Turan’ın heryerde aramaya  başladı. Cep telefonu yanıt vermeyen Turan için polis ve jandarmaya başvurduklarını belirten Gündüz yeğenini aramadıklarını ancak hiçbirşekilde kendisine ulaşamadıklarını söyledi.

anterhaber.com'a açıklama yapan Abdurrahman Gündüz “Yeğenim çok temiz ve saf bir insandı. Buraya para kazanmak için geldi, inşaatta çalışıyorduk. Pazar günü akşam saatlerinde aniden ortadan kayboldu. Zaten Bodrum’u bilmez, gideceği başka bir yerde yok. Yaşamından endişe ediyoruz. Bulunması için emniyet ve jandarmaya müracaat ettik. Görenlerin bilenlerin bize yardımcı olmasını istiyoruz” diye konuştu. Gündüz yeğeni Faruk Turan’ın fotoğrafını paylaştı.




Editör: MELİS ANTER




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI