Bugun...



Karısının boşanmak istemesine kızdı 55 metrelik direğe çıktı Bodrum’u ayağa kaldırdı

Bodrum'da eşinin boşanmak istemesine kızan evli ve bir çocuk babası 55 metrelik baz istasyonu direğinin tepesine çıkarak iki saat süren eylem yaptı. Karısının olay yerine gelmesini isteyen eylemci, karısının gelerek “Barış gel in seni seviyorum, kızımızda seni bekliyor” demesine rağmen aşağı inmedi iki sata süren eylem yaptı. Zaman zaman kendisini aşağıya sallandıran kişi korku ve heyecan dolu anlar yaşanmasına neden oldu.

facebook-paylas
Güncelleme: 17-07-2022 22:50:52 Tarih: 17-07-2022 22:37

Karısının boşanmak istemesine kızdı 55 metrelik direğe çıktı Bodrum’u ayağa kaldırdı

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Gümbet Mahallesi’nde yaşayan evli ve bir çocuk babası Barış Balcı bugün akşam saatlerinde Gümbet Kavşağı Turgutreis Caddesi’ndeki 55 metre yüksekliğindeki baz istasyonu direğinin tepesine çıkarak eylem yaptı.

 

EŞİMİ ÇAĞIRIN GELSİN, DEDİ

Balcı’yı direğin tepesinde bağırırken görenler 112 acil yardım hattını aradı. Olay yerine çok sayıda polis ekibi, itfaiye, ambulans sevk edildi. Balcı’yı direğin tepesinde “Songül buraya gelsin, boşanmak istemiyor, atarım kendimi” diye gören vatandaşlarla bölgedeki turistlerde eylemi heyecanla izledi. Yaklaşık bir saat sonra polis ekiplerinin eşi Songül Balcı’yı  olay yerine getirdi. Songül balcı polis aracının içerisinden mikrofonla yaptığı çağrıda “Barış gel in aşağıya seni seviyorum, kızımızda ağlıyor, hadi in konuşalım, bütün Bodrum’u toplamışsın buraya yazık bu insanlara” demesine rağmen,  Balcı eylemini sona erdirmedi.

 

 

 

 KAVŞAKTA YÜZLERCE KİŞİ EYLEMİ İZLEDİ

Kavşakta yüzlerce ikişinin izlediği yelemde “Boşanmayacağım, seni seviyorum sen beni istemiyorsun” diyerek Barış Balcı daha sonra yanına çıkan itfaiye eri ikna etmeye çalıştı. İtfaiye erinede direnen Balcı yaklaşık iki saat süren eylemi sırasında zaman zaman kendisini aşağıya sallandırdı, korku ve heyecan dolu anların yaşanmasına neden oldu. İtfaiye ekipleri direğin altına hava yastığı açtı. Balcı polis ve itfaiye ekiplerinin yoğun çağrıları sonucunda ikna olarak direkten indi, ifadesi alınmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Songül Balcı ve Barış Balcı’nın yoğun geçimsizlik nedeni ile boşanma aşamasında olduğu iddia edildi.

 

 

 

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI