Bugun...



Karikatürist Latif Demirci’den acı haber

Karikatürist Latif Demirci hayatını kaybetti. Bir süre önce kalp ameliyatı geçiren ve evde yalnızken düşünce hastaneye kaldırılan Latif Demirci 61 yaşındaydı...

facebook-paylas
Tarih: 05-06-2022 12:13

Karikatürist Latif Demirci’den acı haber

Dün evinde düşen ve hastaneye kaldırılan karikatürist Latif Demirci hayatını kaybetti. 61 yaşındaki Demirci’nin geçen yıl kalp ameliyatı olduğu öğrenildi.

Gazeteci İhsan Yılmaz, Twitter hesabından “Sevgili dostum, karikatürist Latif Demirci'yi bu sabah kaybettik. Başta kızı Yasemin, kardeşi Nurver ve Latife Tekin, hepimizin başı sağ olsun. Latife Tekin'in mesajı: Kızımın babası, sevgili arkadaşım, dostum adaşım Latif'i kaybettim, çok üzgünüm” şeklinde bir paylaşım yaptı.

 

LATİF DEMİRCİ KİMDİR?

Kariyerine Gırgır ve Fırt dergilerinde yaptığı çizimlerle başlayan Latif Demirci, Fırt’ta ‘Tarzan’ ve Gırgır’da esprilerini Behiç Pek’in bulduğu ‘Muhlis Bey’ tiplerinin çizeri olarak geniş bir okur kitlesi edindi. Kuruculuğunu yaptığı Hıbır ve onun devamı HBR Maymun dergilerinin kapanmalarından sonra mizah dergiciliğini bırakarak gazeteler ve dergiler için çalışmaya başladı.

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI