Bugun...



Kapanma, kısıtlama, yarışma, zincirleme kaza, yaralı, otoyol kabus oldu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde kısıtlama günü olmasına rağmen bugün düzenlenen Bodrum MW Challenge Triatlon Yarışması nedeniyle Bodrum –İzmir karayolunun bir şeridinin trafiğe kapatılması zincirleme trafik kazalarına neden oldu.

facebook-paylas
Güncelleme: 24-04-2021 11:37:57 Tarih: 24-04-2021 11:16

Kapanma, kısıtlama, yarışma, zincirleme kaza, yaralı, otoyol kabus oldu

Yarışma heyecanı kabusa dönüştü, otomobillerde sıkışan sürücü ve yolcuları itfaiye ekipleri, kurtardı, kilometrelerce uzunlukta araç kuyrukları oluştu. Vatandaş "Bu nasıl kısıtlama nasıl kapanma, yarışmacısı, seyircisi hepsi sokakta" diyerek tepki gösterdi. Muğla’nın Bodrum ilçesinde uygulanan tam kapanma gününde yaklaşık 400 kişinin katıldığı Bodrum MW Chalenge Triatlon Yarışı düzenlendi. Yarışma nedeniyle Bodrum' un girişinde bulunan Yokuşbaşı Mahallesi ile Güvercinlik Mahallesi arasındaki yaklaşık 15 km. lik duble yolun bir şeridi tamamen trafiğe kapatıldı.

 

 

BODRUM- İZMİR YOLUNDA CAN PAZARI YAŞANDI

 

Polis ekiplerinin geniş güvenlik önlemi aldığı yarışma sırasında tek şeride düşen yolda yoğun tarfik nedeniyle sık sık kazalar meydana geldi. Zeytinli kahve Mevkii’nde meydana gelen kazada 35 ANE 588 plakalı minibüs,  48 AGD 174 plakalı kamyonet ve 48 ABV 797 plakalı otomobil zincirleme kazada birbirine girdi. Karayolu savaş alanına döndü. Kaza nedeniyle Bodrum- İzmir yolu trafiğe kapandı, yaklaşık 3 km. lik araç kuyrukları oluştu. Tek şeritli yoldan karşı geçen yaya ise otomobil çarptı.

 

 

OTOMOBİLDE SIKIŞAN SÜRÜCÜYÜ İTFAİYE EKİPLERİ KURTARDI

Kullandığı 35 ANE 588 plakalı minibüs içerisinde sıkışan Ömer Özcan Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin keski makinası ile güçlükle kurtulabildi. Yaralılar Özcan ile Mustafa K ve İlhami C. Ambulanslarla Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

BU NASIL KISITLAMA BU NASIL KAPANMA

 

Uzun araç kuyrukları nedeniyle bazı vatandaşlar yolun tek şeride düşürülmesine ve sürücülerin bundan haberi olmadığını belirterek tepki gösterdi. Milas’tan Bodrum’daki iş yerine gelen evli ve iki çocuk babası Ahmet Kılıç  “Bu nasıl kısıtlama bu nasıl kapanma, yarışmacısı seyircisi, hepsi sokakta. Evet işaretler konulmuş, ama burası ulusal bir karayolu, turizm sezonu nedeniyle kapanma olmasına rağmen çok aşırı trafik var. Ayrıca bu yarış organizasyonu bu yolda mı yapılmalıydı, Bodrum’un çok daha tenha ve sakin yolları var” diye konuştu. Kazalarda yaralananların hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi.

 

 

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI