Bugun...



Kamyon terörü, can almadan TEDBİR ALIN…

Bodrum’dan kamyon ve kamyoncu terörü büyük bir hızla arttı. Turistik yollarda ve mahalle aralarında tam gaz giden hafriyat, beton kamyonları ve iş makinaları kabul olmaya devam ediyor. Torba Mahallesi ile Yalıkavak arasındaki yol ağır tonajlı kamyonlar nedeniyle bozulup tehlike yaratmaya sık sık maddi hasarlı ve yaralanmalı kazalar meydana gelmeye başladı.

facebook-paylas
Tarih: 08-04-2022 12:36

Kamyon terörü, can almadan  TEDBİR ALIN…

Gümbet kavşağından Bodrum istikametine doğru seyir halinde bir inşaat firmasına ait 48 AFR 753 plakalı kamyon  34 KOL 294 plakalı hafif ticari aracı kaldırıma sıkıştır, sürücü ölümden döndü.

 

VATANDAŞLAR ÖLÜNCEMİ TEDBİR ALINACAK

İddiaya Göre, hafriyat kamyonunun önündeki aracı sollamak isterken kontrolsüzce şerit değiştirmesi sonucu meydana geldi. Hafriyat kamyonu hafif ticari aracı orta refuja kadar sıkıştırarak ezerek durabildi. Kaza da araçta bulunan 2 kişinin oldukça korku ve panik yaşadığı görüldü. Aynı firmaya ait bir başka kamyonun da Yalıkavak yolunda yaptığı bir başka kazada yine yaralananların olduğu bilinmekte. Vatandaşlar olaya çok sert tepki gösterdi. “Şirket yetkilileri defalarca uyarılmalarına rağmen kontrolsüzce caddelerde dolaşan bu yüksek tonajlı araçlar devamlı kazalara karışıyor. Kontrolsüzce Bodrum sokaklarında dolaşan firma kamyonlarına neden deneyim yapılmıyor. Aynı firmanın defalarca karıştığı kazaların biri soğumadan bir diğerinin haberi geliyor. Bu kamyonların denetimi illa biri ölünce mi yapılacak” denildi.

 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI