Bugun...



'İntihar edeceğim' dedi. Herkes aramaya başladı, yürüyüş yaparken bulundu


facebook-paylas
Tarih: 18-12-2021 18:46

'İntihar edeceğim' dedi. Herkes aramaya başladı, yürüyüş yaparken bulundu

 

Milli Eğitim Müdürlüğü’nde memur olarak çalışan 29 yaşındaki Kıvanç Erdik 112’yi arayarak intihar edeceğini ve gölet kıyısında olduğunu söyledi, telefonu kapattı. Tüm ekipler gölette arama yaparken O ise yürüyüş yaparken bulundu. Erdil7in borçları yüzünden intihara yöneldiği, ancak son anda korkarak vazgeçtiği ortaya çıktı.

 

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde memur olarak çalışan 29 yaşındaki Kıvanç Erdik dün 112 acil servisi arayarak intihar edeceğini ve gölet kıyısında olduğunu, psikolojik bunalım geçirdiğini söyledi. Telefonu kapattı.

Telefon sinyallerini takip eden polis, jandarma ve sağlık ekipleri ihbarın yapıldığı Yatağan İlçesi’ndeki Kazan Göleti’nde arama çalışmalarına başladı. Erdik’in otomobili Gölet’e yakın yerde bulundu.

 

DALGIÇLAR GÖLDE ARAMA KURTARMA ÇALIŞMALARINA BAŞLADI.

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı dalgıç birimi gölette arama kurtarma çalışmalarına başladı. Jandarma ise gölet etrafındaki ormanlık alanda aramalara başladı. Bölgeye çok sayıda güvenlik birimi sevk edildi.

 

BU SABAHA KARŞI 40 KM. UZAKLIKTA YOL KENARINDA YÜRÜRKEN BULUNDU

Erdik dün geceyarısına kadar yapılan aramalarda bulunumadı. Bu sabaha karşı 04.00 sıralarında 40 km. uzaklıktaki Bayır Köyü yakınlarında yürürken tesadüfen jandarma tarafından Erdik sağlık ekiplerine teslim edildi.

 

BORÇLARI YÜZÜNDEN İNTİHARI DÜŞÜNMÜŞ

 

Borçları yüzünden intihar etmeye teşebbüs ettiğini ancak sonradan vazgeçerek yaklaşık 7 saat yürüyerek düşünme fırsatı bulduğunu ve intihar etmekten korkarak vazgeçtiğini söyleyen Erdik için “Kamu personelini” meşgul etme nedeniyle hakkında soruşturma açıldı, tutuksuz yargılanmasına karar verildi.

 




Editör: MELİS ANTER




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI