Bugun...



International Gastro Bodrum Fest : Türk Mutfağı Haftası'nda Lezzet Şöleni

Bodrum'da 24-26 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek Uluslararası Gastro Bodrum Fest 2024, Türk mutfağının zenginliğini yansıtan bir etkinlik olacak. 13 farklı kategoride gerçekleşecek yarışma, uluslararası, liseler arası, üniversiteler arası, tekne aşçıları, vegan lezzetler, büyük pasta, butik kurabiye, ekmek, engelsiz lezzetler, basın mensupları, ve şefler arasında birbirinden heyecanlı rekabetlere sahne olacak.

facebook-paylas
Tarih: 29-01-2024 19:30

International Gastro Bodrum Fest : Türk Mutfağı Haftası'nda Lezzet Şöleni

Etkinlik kapsamında, 60'a yakın gastronomi ve turizm akademisyeni panel düzenleyecek. Başkent Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nin ortaklaşa düzenleyeceği gastronomi çalıştayı, katılımcılara sektördeki güncel bilgileri sunacak.Buna ek olarak, Bodrum'da bulunan Michelin yıldızı alan ve aday gösterilen mekanlarla yapılan söyleşiler, tanınmış şeflerin workshopları, standlar ve birbirinden özel sürprizlerle dolu etkinlikte, sektörün önde gelen isimleri bir araya gelecek. Ana sponsorlar Bonna, Kristal Endüstriyel ve Unilever, etkinliği destekleyerek katılımcılara unutulmaz bir deneyim sunacak.

 

Türkiye'nin mutfak sanatları alanındaki en prestijli kurumu olan EKS Mutfak, yarışmanın birincilerine 1 hafta, klasman birincilerine ise 15 gün ücretsiz eğitim fırsatı sağlarken Bonna'da yarışmacılara 24 kişilik özel yemek takımı ve birçok sürpriz ödül verecektir. Ayrıca tarım, gastronomi, coğrafi işaret, Türk mutfağı, sürdürülebilirlik, sıfır atık, milli mutfak hareketi gibi önemli konularda paneller düzenlenecektir.Gastronomi tutkunları ve sektör profesyonelleri, 24-26 Mayıs'ta Bodrum Kalesi'nde Türk mutfağının zenginliğini keşfetmek için bir araya gelecekler. Bu muhteşem etkinlik, lezzet, eğitim ve deneyimleri bir araya getirerek unutulmaz bir Gastro Bodrum deneyimi sunacak.




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AKTÜEL Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI