Bugun...



İki kadın su kanalına atladı, can pazarı yaşandı

Taşyaka Mahallesi'nde gece saat 02:00'de bilinmeyen bir nedenle suya atlayan iki kadın vatandaşların dikkati ve Fethiye İtfaiye Grup Amirliği Ekipleri’nin çabası ile kurtarılarak, hastaneye sevk edildi.

facebook-paylas
Tarih: 07-03-2022 12:15

İki kadın su kanalına atladı, can pazarı yaşandı

Fethiye ilçesinde yaşayan Zeynep B.,  Taşyaka Mahallesi 137 Sokak üzerinden geçen ve içinde 1.5 metre su olan kanala bilinmeyen bir sebepten dolayı atladı. Onu kurtarmak için arkadaşı Tursun Niğda A.’da suya atladı. İki kadını suda çırpınırken gören bir vatandaşta kadınları kurtarmak için suya atladı. Görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen Fethiye İtfaiye Grup Amirliği Ekipleri suda yaşam mücadelesi veren  Zeynep B.’yi  bilinci kapalı olarak Tursun Niğda A.’yı ise bilinci açık olarak sudan çıkardı. 


2 kadını kurtarmak için suya atlayan erkek vatandaş ise kendi imkanları ile sudan çıktı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra sudan çıkarılan 3 kişi ambulans ile hastaneye sevk edildi. Edinilen bilgiye göre 3 kişinin de sağlık durumunun iyi olduğu ifade edildi.  

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI