Bugun...



Hotel Show 2024 Sektör Sona Erdi

Hotel Show 2024, sektör temsilcilerini turizm sezonu öncesi bir araya getirdi. Etkinlik; gıda-içecek, konaklama, teknik ve ağırlama ekipmanları satan firmalar ile otel yöneticilerinin buluşmasına olanak sağladı.

facebook-paylas
Tarih: 06-04-2024 10:56

Hotel Show 2024 Sektör Sona Erdi

Hotel Show 2024, endüstriyel mutfak, dekorasyon malzemeleri, otel tekstili, mobilya, aydınlatma ürünleri, bilişim sistemleri, elektronik sistem araçları, elektrikli araçlar - sigorta çözümleri, operasyonel araç kiralama, golf proje geliştirme - profesyonel spor aletleri, profesyonel led ekran sistemleri, oda kartı ve havlu kartları, yangın söndürme ekipmanları, gıda ve içecek tedarikçileri, akıllı kart ve kilit sistemleri, kahve ve kahve makineleri gibi birçok ürün ve ekipman ile ilgili firmalara ev sahipliği yaptı.

 

Etkinlik paydaşlarından Bodrum Turizm Teknik Müdürler Derneği Başkanı Adem Bakır, bu sene ilki gerçekleştirilen fuarla ilgili, “Buradaki amacımız Bodrum’da turizm faaliyetleri gösteren işletmelerle tedarikçi firmaları bir araya getirmek. Karnaval havasında gerçekleşen açılışımızın ardından sektör temsilcileri bir araya geldiler. Tüm katılımcılarımıza ve ziyaretçilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI