Bugun...



Hintli milyarderlerden Bodrum'da düğün karnavalı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Hintli milyarderlerin düzenlediği düğün karnavalı Bodrum’a ayağa kaldırdı. 5 uçak ile Bodrum’a gelen 300 milyarder Hintli katıldıkları bir otelde düzenlenen karnavalda şık giyimleri ile birbirleri ile yarıştı. Hindistan’ın dünyaca ünlü Dj’i Sumit Sethi’nin müzikleriyle eğlenen milyarder ilçede günün konusu oldu.

facebook-paylas
Tarih: 23-05-2022 18:22

Hintli milyarderlerden Bodrum'da düğün karnavalı

Muğla’nın Bodrum ilçesindeki Torba Mahallesi’ndeki ultra lüks bir otelde Hintli milyarderlerin düzenlediği  Düğün Karnavalı birbirinden ilginç görüntülere neden oldu.

 

5 UÇAK İLE GELDİLER OTELİ KAPATTILAR

5 Uçak ile Bodrum’a gelen ve 1200 yataklı oteli tamamen kapatan 300 Hintli milyarderlerin karnavalı birbirinden ilginç görüntülere neden oldu. Hint ve Rus dansçıları, birbirinden ilginç gösterileri ve dünyaca ünlü Hintli Dj Sumit Sethi’nin çaldığı parçalarla çılgınca dans edip eğlenen milyarderlerin eğlencesini ANTERHABER görüntüledi.

 

 

ŞIKLIKTA BİRBİRLERİ İLE YARIŞTILAR

Londra’dan gelen özel konuklarında katıldığı karnavalda Hindistan ve Anadolu mutfağının lezzetleri konuklara ikram edildi. Hintli milyarderlerin 34 derece sıcaklıkta birbirleri ile şıklık yarışına girdikleri dikkat çekti.

 

 

BODRUM HİNTLİ MİLYARDERLERİN İLGİSİNİ ÇEKMEYİ BAŞARDI

Organizasyonu üstlenen TAY Organizasyon ve Turizm Şirketi yöneticisi Duygu Kuşkulu yaptığı açıklamada “Hintli zenginlerin Türkiye’ye olan ilgisi her geçen gün artıyor. Düzenlediğimiz Hint düğünlerinin yanı sıra karnaval organizasyonlarıda yapmaya başladık. Eylül ekim aylarında 4 karnaval daha organize edeceğiz. Bu tür organizasyonlar sadece bulundukları otele değil, ilçeye  ve ülke ekonomisine ciddi katkı ve olumlu tanıtımda bulunuyor. Bu nedenle Bodrum Hintli şirketlerin ilgi odağı olmayı başardı” diye konuştu.

Hintli milyarderler karnaval eğlencelerinin ardından yüzen katamaran disko ile eğlencelerine denizde devam ettiler.

 

 

 

 

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AKTÜEL Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI