Bugun...



Hintli milyarder ultra lüks yatı ile Bodrum’da

Dünyanın sayılı zenginleri arasında yer alan Hintli milyarder Ravi Ruia ve ailesi ultra lüks yatı ile Bodrum’a geldi. Bir akrabasının ilçede düzenlenen düğününe katılan Ruia ve ailesi Bodrum koylarında bol bol su sporları yaptı tatilin tadını çıkardı.

facebook-paylas
Güncelleme: 18-05-2022 12:35:06 Tarih: 18-05-2022 12:22

Hintli milyarder ultra lüks yatı ile Bodrum’da

Dünyanın sayılı zenginleri arasında yer alan ve Hindistan’daki Essar Group’ un yönetim kurul başkanı olan milyarder ve makine mühendisi 73 yaşındaki Ravi Ruia kendisine ait ultra lüks Sunrays isimli yatı ile Bodrum’a geldi. 85 metre uzunluğunda ve 150 milyon Dolar değerindeki yatı ile Bodrum koylarına demirleyen ve Hindistan’ın Mumbai kentinde yaşayan evli ve iki çocuk babası Ravi Ruia ile yaklaşık 20 kişilik ailesi ve yakınlarının Bodrum’da bir akrabasının düğününe katıldıkları ardından Bodrum ve koylarında yat ile gezerek tatillerini sürdürdükleri belirtildi.

 

 

CENNET KOYLARDA SU SPORLARI YAPTILAR TATİLİN TADINI ÇIKARDILAR

Bodrum koylarına demirleyen ve su sporları merkezi, sinema salonu, fitness center ve milyarlık kütüphanesi bulunan yattan inen Hintli milyarderler bol bol jet ski ve banana yaptı. Bazı konukların ise lüks yatın arkasında güneşlendiği ve denize girdiği görüldü.

 

YAT İLÇEDE GÜNÜN KONUSU OLDU

Lüks yatı görmek isteyen ve günübirlik tura çıkan tekneler yatın yakınından geçti. Bazı turistler ise zodiak bot ile yatın yanına giderek bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Lüks yat ve Ruia ailesinin Bodrum tatilinin ardından Fethiye koylarına gidecekleri belirtildi.

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AKTÜEL Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI