Bugun...



Havuzda boğulma tehlikesi geçiren Muhammet yaşam mücadelesi veriyor

Muğla’nın Bodrum ilçesine dün tatile gelen 9 yaşındaki Muhammet Bingöl bugün aielis ve onlarca kişinin önünde havuza düşüp boğulma tehlikesi geçirdi. Küçük Muhammet’in havuza düştüğünü görenler son anda kurtardı. Hastaneye kaldırılan Muhammet’in yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındığı belirtildi.

facebook-paylas
Güncelleme: 11-07-2021 22:05:28 Tarih: 11-07-2021 20:17

Havuzda boğulma tehlikesi geçiren Muhammet yaşam mücadelesi veriyor

İstanbul’dan dün Babası Bayram Bingöl, annesi ve bir grup akrabaları ile birlikte Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Gümbet Mahallesi’ndeki bir otele tatile gelen 9 yaşındaki Muhammet Bingöl bugün akşam saatlerinde havuz başında ayağı kayıp düştü.

 

 

İLK MÜDAHALE OTELDE YAPILDI

 

 Başını havuz kenarına çarpan Muhammet Bingöl’ ilk müdahale oteldeki sağlık ekibi tarafından yapıldı. Ardından ambulans ile Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Muhammet Bingöl tedavi altına alınırken, beyin tomogrofisi ve akciğer röntgeni çekileceği yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındığı belirtildi.

 

 

YAKINLARININ HASTANE ÖNÜNDEKİ ENDİŞELİ BEKLEYİŞİ SÜRÜYOR

 

Olayın hemen ardından yakınlarının hastaneye geldiği küçük Muhammet’in tedavisi sürerken, yakınlarının da endişe içerisinde beklediği görüldü. Baba Bayram Bingöl “Havuz başında hep birlikteydik.  Bir an için arkamı dönmüştüm, ardından bağrışmalar duydum, oğlumun havuza düştüğünü görünce oradakilerle birlikte havuza atlayıp çıkardık, boğulma tehlikesi geçirdi, bayağı bir su yutmuş, tedavide inşallah Allah oğlumuzu bize bağışlayacak” dediği öğrenildi. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı. Otel yetkilileri ile Muhammet Bingöl’ün yakınlarının bilgilerine başvuruldu. 

Muhammet Bingöl'ün ciğerlerinde bulunan yoğun havuzsuyu nedeniyle Antalya Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne sevk edileceği öğrenildi.

 

 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI