Bugun...



Hava aniden değişiyor. Sağanak yağış başladı, bir süre yurdu terk etmeyecek!

Meteoroloji'nin uyardığı sağanak yağış yurdu etkilemeye başladı. Yurdun batı kesimlerinde sabah saatlerinden itibaren kuvvetlenen sağanak yağış, hafta sonu etkisini azaltsa da yeni haftada kuvvetlenerek devam edecek.

facebook-paylas
Tarih: 10-09-2021 17:51

Hava aniden değişiyor. Sağanak yağış başladı, bir süre yurdu terk etmeyecek!

Yurdun bir bölümü kuvvetli sağanak yağışın etkisi altına girdi, hava sıcaklıkları düşüşe geçti. İstanbul’da 25 derecenin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları 22 derece dolaylarına kadar indi. Sağanak yağışın pazar günü etkisini azaltacağı tahmin ediliyor ancak yeni haftada kuvvetlenecek olan yağışların bir süre daha kendini göstermesi bekleniyor.

 

BİRÇOK ŞEHİR KUVVETLİ YAĞIŞTAN ETKİLENECEK

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara, Kuzey ve İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Osmaniye, Eskişehir, Ankara’nın kuzey ve batı çevreleri, Artvin çevreleri ile Adana ve Mersin'in kuzey, Kahramanmaraş'ın batı kesimleri, Hatay’ın kıyı kesimleri ile Konya’nın batı kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Bursa, Yalova çevreleri ile Balıkesir’in kuzey ve Bilecik’in kuzey ve batı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI