Bugun...



Hasan Dağı’nın zirvesinden Milaslı köylülere anlamlı destek “İkizköy Direnipduru”

Muğla’nın Milas ilçesinde yaklaşık iki haftadır Akbelen ormanlarının kesilmemesi için çadır nöbeti tutan İkizköylüler Milas Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü (MİDOSK) üyesi dağcılar anlamlı destek verdi.

facebook-paylas
Tarih: 27-07-2021 11:00

Hasan Dağı’nın zirvesinden Milaslı köylülere anlamlı destek “İkizköy Direnipduru”

Milaslı dağcılar Aksaray ilindeki Hasandağı’nın 3268 metrelik zirvesinde ‘Milas-İkizköy Direnipduru!’ yazılı pankart açarak destek verdi, İkizköylülerin yanında olduğu mesajını paylaştı.

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı İkizköy ‘deki Akbelen ormanlarının kesilmemesi için iki haftadır nöbet tutan köylülere bir destekte dağcılardan geldi. MİDOSK Başkanı Baki Çetinkaya ve Milas Dağcılık Arama Kurtarma Merkezi Başkanı Mehmet Nergiz, Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret ederek, dağın zirvesinde açtıkları pankartla birlikte fotoğraf çektirip, İkizköylü vatandaşlara destek mesajları verdiklerini ilettiler.

 

 

HASAN DAĞI’NIN 3268 METRE ZİRVESİNDE PANKART AÇTILAR

 

Aksaray ilindeki dağcılık sporlarının en önemli ve zorlu tırmanışlarından biri olan 3268 metrelik Hasan Dağı zirvesine tırmanan Milas dağcılar zirvede “Milas- İkizköy Direnipduru” yazılı pankart açarak köylülere destek mesajı gönderdiler.

 

 

DAĞCILAR OLARAK HER TÜRLÜ DOĞA TAHRİBATINA KARŞIYIZ

 

MİDOSK Başkanı Baki Çetinkaya “Milas Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü olarak planlı yaz dönemi etkinliklerimizden olan Aksaray Hasan Dağı zirve tırmanışı 23-24-25 tarihlerinde 9 dağcı ile gerçekleştirdik. Tarih ve doğayı iç içe barındıran Muğla’mızda yapılmak istenen her türlü doğa tahribatına Milas Dağcılık olarak karşı olduğumuzu ve karşısında duracağımızı belirtmek isteriz. Bu vesile ile zirvede Muğla İkizköy’de yapılmak istenen ağaç katliamına dikkat çekmek amacıyla MİDOSK olarak açtığımız pankart ile İkizköy’e destek olduğumuzu gösterdik” diye konuştu.

Gerçekleştirilen etkinlikten ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Milas Belediye Başkanı CHP’Lİ  Muhammet Tokat “Topraklarını, ormanı ve çevreyi koruma adına büyük mücadele veren İkizköylü vatandaşlarımıza destek olmak adına böyle anlamlı bir etkinlik gerçekleştiren MİDOSK’ a teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

 

 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI