Bugun...



Güvercinlik'te kaza, 1 kişi yaşamını yitirdi 3 kişi yaralandı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bu gece yarısı meydana gelen kazada bir kişi öldü, üç kişi yaralandı.

facebook-paylas
Güncelleme: 01-06-2021 15:17:19 Tarih: 01-06-2021 12:48

Güvercinlik'te kaza, 1 kişi yaşamını yitirdi 3 kişi yaralandı

Muğla Bodrum’da meydana gelen trafik kazasında 22 yaşındaki Radiye Altuntaş hayatını kaybetti. Genç kızın ölümü memleketi Milas’ın Ketendere köyünü yasa boğdu.


Kaza gece saatlerinde Bodrum Güvercinlik’te meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Bodrum’daki bir AVM’de güvenlik görevlisi olarak çalışan Radiye Altuntaş, Sevda Tuzak ve Yılmaz Karaca, Milas’a dönmek için Hasan Y’nin kullandığı 31 ANY 61 plakalı otomobille yola çıktı. Otomobil, Güvercinlik’te sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle kontrolden çıktı ve refüjdeki elektrik direğine çarptı, takla atarak karşı şeride geçti. Kazayı görenlerin haber vermesiyle bölgeye 112 ekipleri sevkedildi. Ekipler, Radiye Altuntaş’un olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. Sürücü Hasan Y. ile Yılmaz Karaca ve Sevda Tuzak kazadan yaralı olarak kurtuldu. 
Altuntaş’ın cenazesi sabah saatlerinde Bodrum Devlet Hastanesi morgundan alınarak Milas’ın Ketendere köyüne getirildi. Ölümüyle köyü yasa boğan Altuntaş, gözyaşları arasında toprağa verildi. 

 

 

 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI