Bugun...


Muğlalı Pınar sır oldu kayboldu,heryerde aranıyor
Tarih: 19-07-2020 16:03:56 Güncelleme: 19-07-2020 21:01:56 + -


Muğla’nın Ula ilçesinde yaşayan ve bir anda ortadan kaybolan 27 yaşındaki Pınar Gültekin’ in aniden ortadan kaybolması üzerine polis ve jandarma arama başlattı.

facebook-paylas
Tarih: 19-07-2020 16:03

Muğlalı Pınar sır oldu kayboldu,heryerde aranıyor

Muğlalı Pınar sır oldu kayboldu,heryerde aranıyor

 

Muğla’nın Ula İlçesi’ne bağlı Akyaka Mahallesi’ nde yaşayan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisat Bölümü son sınıf öğrencisi Pınar Gültekin’ den üç gün önce haber alamayan ailesi jandarma ve polise başvurarak yardım istedi.

 

 

SIR OLDU ORTADAN KAYBOLDU

Gültekin’in İstanbul’da yaşayan ailesi ve kızkardeşi Sibel Gültekin’in kayıp başvurusu yaptığı öğrenildi. Ailesi Gültekin’in arkadaşlarına ulaştı ancak, hiçbir arkadaşının yerini bilmediği ortaya çıktı.

 

 

EN SON MEZARLIK YANINDA VE DURAKTA GÖRÜLMÜŞ

 

Sibel Gültekin anterhaber.com' a yaptığı açıklamada“Ablam ile en son Perşembe günü görüştük. Sonra telefonu birden kapandı ve kendisinden haber alamadık. Böyle bir şey şimdiye kadar hiç olmadı. Son sınıftaki derslerini vermek için çalışıyordu. Akyaka’da yalnız yaşıyordu. Ablamın Akyaka Mezarlığı yakınlarında ve durakta üzerinde beyaz bir elbise ile  görüldüğü belirtildi, ama bizde durumu bilmiyoruz, şu anda resmi makamlar aramalarını sürdürüyor” dedi.

 

 

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI