Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGenelBodrum Yaşam Okulu tarafından 2. Bodrum Yaşam Vakfı Şenliği düzenlenecek

Bodrum Yaşam Okulu tarafından 2. Bodrum Yaşam Vakfı Şenliği düzenlenecek

Konu ile ilgili bugün basın toplantısı düzenlendi.

Bu yıl ikinci kez düzenlenecek olan “2. Bodrum Yaşam Vakfı Şenliği”, bir AVM’nin Açık Hava Sinema Alanı’nda  17-18-19 Mayıs tarihlerinde gerçekleşeceği ayrıca  renkli ve özgün ürünlerin sergileneceği tasarım stantlarıyla şenlik alanı renkleneceği belirtildi.

 

Yapılan açıklamada şunlara yer verildi:

*** 19 Mayıs Pazar günü ise bayram coşkusunu yaşarken Bodrum Yaşam Okulu öğrencileri, bu yılki eğitim dönemlerinin bitişini kutlayacaklar.

***Şenlikte, DJ performansları, konserler, öğrenci gösterileri, büyük hediyelerle dolu şenlik çekilişi ve geleneksel kep atma töreni gibi etkinlikler yer alacak.

***Bodrum Yaşam Okulu’nda, her hafta uzmanlar tarafından verilen Konferans Dersleri ile katılımcılar farklı konularda bilgi sahibi olma fırsatı bulurken, aynı zamanda Ege Dansları, Yoga, Tai Chi, Ses Sağlığı Eğitimi, Koro, Tiyatro, Çini, Resim ve Hayata Güzel Bakmak gibi seçmeli dersler de sunuluyor.

Bodrum Yaşam Vakfı, bu etkinliklerle Bodrum Yaşam Okulu öğrencilerine sağlıklı, mutlu ve aktif bir yaşam için gerekli olan her türlü desteği sunmayı hedefliyor.

 

 
 
BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler HABERLER

Son Yapılan Yorumlar