Bugun...



Gümbet'te makilik alandaki yangın evleri kül ediyordu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde sitelerin arasındaki makilik alanda çıkan yangın vatandaşların ve itfaiyenin müdahalesi ile önlendi. Bazı evlerin bahçesine kadar giren alevler nedeniyle heyecanlı anlar yaşandı.

facebook-paylas
Tarih: 02-07-2021 15:57

Gümbet'te makilik alandaki yangın evleri kül ediyordu

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Gümbet Mahallesi’nde makilik alanda yol kenarından başlayan yangın rüzgarın etkisi ile kısa zamanda büyüdü. Önce vatandaşların ardından Muğla Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangında alevlerin evlerin bahçesine kadar girmesi ile heyecanlı anlar yaşandı. Yaklaşık bir saatte kontrol altına alınan ve soğutma çalışmalarının devam ettiği yangında iki hektarlık alan kül oldu.

Yangının yol kenarınan başladığını belirten evli ve bir çocuk babası 29 yaşındaki Müslüm Akşeker “Balkonda oturuyorduk, birden dumanlar ardından alevler yükseldi, site sakinleri ile koşup bahçe hortumları ve küreklerle yangını söndürmeye çalıştık ama otlar çok kuru olduğu için yangın aniden büyüdü. Yolun kenarından çıkan yangına muhtemelen atılan bir sigara izmariti neden oldu” diye konuştu. Polis yangın ile ilgili soruşturma başlattı.

 

 

 

 

 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI