Bugun...



Guletleri marka yapan Erol Ağan son yolculuğuna uğurlandı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan ve bu sabaha karşı yaşamını yitiren yat yapım ustası Ağanlar Tersanesi’nun kurucusu 84 yaşındaki Erol Ağan akşam saatlerinde son yolculuğuna uğurlandı.

facebook-paylas
Tarih: 02-03-2021 18:59

Guletleri marka yapan Erol Ağan son yolculuğuna uğurlandı

 

Erol Ağan’ın Kumbahçe Mahallesi Uğur Camii’nde ikindi namazından sonra düzenlenen cenaze törenine çoukları, akrabaları, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Denizciler Derneği Başkanı Erol Ağan,  DTO Bodrum Şube Başkanı Orhan Dinç, CHP İlçe Başkanı Halil Karahan, denizciler ve yakınları katıldı.

 

BODRUM GULETLERİNİN BABASIYDI

 

Bodrum Denizciler Derneği Başkanı Erol Erdoğan yaptığı açıklamada “Bugüne kadar onlarca denizci ve kaptan yetiştiren Erol ağabey Bodrum guletlerinin dünyaca tanınmasını sağlamış Bodrum yat ve teknelerinin marka haline gelmesinin en önemli unsuru olmuştur. Ayrıca Bodrum’da tersaneciliğin ve yat yapım şirketlerinin önünü açmıştır. Fakir balıkçı denizcinin dostudur, zorda olan her denizciye tersanesini ücretsiz açmış, bakımlarını ücretsiz yapmıştır. Değeri büyüktür ve Bodrum denizcileri büyük bir değerini yitirmiştir, acımız büyük” dedi.

Erol Ağan Gümbet Türbe Mazarlığı’nda toprağa verildi.

 

 



HABER VİDEOSU





Editör: Melis Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI