Bugun...



GÜÇDER: Gümbet açık hava gece kulübü olmuş, bizi aramayın Bodrum’u yönetenleri arayın

Bodrum’un Gümbet Mahallesi’ndeki ses,ışık ve gürültü kirliliği hem turizmciyi hem vatandaşı hayatından bezdirdi. GÜÇDER Başkan Yardımcısı Mehmet Feridun Özsert yaptığı açıklamada “Kaymakamlık ve belediye başta olmak üzere derdimizi anlatmadığımız yer kalmadı, ne turist ne burada yaşayan vatandaş uyuyabiliyor. Rahatsız olanlar bizi aramasınlar Bodrum’u yönetenleri arasınlar” dedi.

facebook-paylas
Güncelleme: 25-05-2022 13:40:04 Tarih: 25-05-2022 13:37

GÜÇDER: Gümbet açık hava gece kulübü olmuş, bizi aramayın Bodrum’u yönetenleri arayın

Bodrum’un Gümbet Mahallesi’nde sabahlara kadar süren ses ve gürültü kirliliği turizmcileri ve vatandaşı isyan ettirdi. Gümbet turizm çevre ve Kültür Varlıklarını Koruma ve Geliştirme Derneği (GÜÇDER) Başkan Yardımcısı turizmci Mehmet Feridun Özsert yaptığı açıklamada “İki haftadır devam eden ses ve ışık kirliliği hakkında gerek üyelerimizden gerekse mahallede yaşayanlardan sayısız telefon aldık. Konunun doğruluğu için üç üyemiz çeşitli sokaklarda ölçüm ve dinlemeler yaptı. Gümbet açık hava gece kulübü haline gelmiş. Derneğimiz herkesin haklarına saygı duyan, hiç bir kimsenin haklarına ve hukukuna müdahale etmeyen bir oluşumdur.

 

BİZİ ARAMAYIN BODRUM’U YÖNETENLERİ ARAYIN

Geçimi turizm olan bir belde de bu kadar çok gürültü olmamalı. Bu konu gerekli yerlere bildirildi. SONUÇ: Hiç bir kurum bu soruna çözüm bulamadı.  NEDENİ: Güçler TAVSİYE: Derneğimizi aramanıza gerek yok. 112-155 ve Bodrum’u yönetenleri arayın. AyrıcaGümbet i eğlence bölgesi olarak belirleyin. Otelleri,esnafı, evleri dağın birine taşıyın sorun bitsin.. TEMENNİ:Bu daha güzel günleriniz.Saygılarımızla..GÜÇDER..




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI