Bugun...



Gökova’daki Çökertme koyları ve ormanları pırıl pırıl oldu

Muğla’nın Milas ilçesinde belediye ve Euromos Derneği’nin Gökova’nın cennet köşelerinden Çökertme koyu ve ormanlarında “Doğaya Nefes, Geleceğe Umut Olmak İçin” sloganı ile yürüttüğü proje kapsamında onlarca gönüllü genç ve dernek üyesi çevre temizliği gerçekleştirdi. Milas Belediye Başkanı CHP’li Muhammet Tokat “Bu güzellikleri koruyarak ve gözümüz gibi bakarak gelecek nesillere miras olarak bırakmalıyız” dedi.

facebook-paylas
Tarih: 21-06-2021 12:25

Gökova’daki Çökertme koyları ve ormanları pırıl pırıl oldu

Muğla’nın Milas ilçesindeki Milas Euromos Derneği ile Milas Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği ve “Doğaya Nefes, Geleceğe Umut Olmak İçin” sloganıyla buluşan gönüllü gençler hem çevre kirliliğin önüne geçmek hem de farkındalık yaratmak adına çevre ve doğa temizliği düzenledi.

 

KOYLAR VE ORMANLAR PIRIL PIRIL OLDU

 

Milas’ın turistik Çökertme Mahallesi’ndeki etkinlikte sahil ve ormanlık alanlardaki cam şişe, poşet, atık yiyecek, pet şişe, izmarit, karton, kağıt, peçete gibi atıkları toplayan çevre gönüllüleri, sıcak havaya ve zorlu şartlara rağmen 6 saatte 2 traktör çöp topladı.

 

 

BU GÜZELLİKLERİ GELECEK NESİLLERE MİRAS BIRAKMAK ZORUNDAYIZ

 

Yapılan çalışmayla birlikte daha temiz bir Milas için ve çevreye çöp atılmaması adına farkındalık oluşturulmaya çalışıldığını belirten Milas Belediye Başkanı  CHP’li  Muhammet Tokat, “Uygarlıklar başkenti Milas’ımızın her noktasını korumak hem bizim hem de vatandaşlarımızın en temel görevlerinden. Gelecek nesillere daha güzel ve yaşanılabilir bir Milas bırakmak adına tüm gücümüzle çalışıyoruz.” dedi.

 

TEMİZLEMEKTEN ÇOK KİRLETMEMEK ÖNEMLİ

 

Milas Euromos Derneği de sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Milas Belediyesi ve Milas Euromos Derneği’mizin ortak yürüttüğü projede gençler buluştu. Gönüllü gençlerimiz, çevre kirliliğinin önüne geçmek için birlikte adım attılar. Doğaya nefes, geleceğimize umut olan gençlerimize sevgi dolu teşekkürler, çevre ve doğu temizliğini diğer koylardada sürdüreceğiz, temizlemekten çok kirletmemek önemli” denildi.

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI