Bugun...



Gökova'da yangın büyüyor evler tahliye ediliyor

Muğla'nın Ula ilçesi, Gökova Mahallesi'nde çıkan, rüzgarın etkisi ile geniş bir alana yayılan yangına çok sayıda ekip sevk edilirken, alevlerin tehdit ettiği ve muhtarlığın uyarıda bulunduğu Ataköy Mahalellesi'nde vatandaşların tedirgin bekleyişi sürüyor.

facebook-paylas
Güncelleme: 14-09-2022 10:21:58 Tarih: 14-09-2022 08:02

Gökova'da yangın büyüyor evler tahliye ediliyor

UÇAK VE HELİKOPTER SABAH ARKEN SAATLERDE SÖNDÜRME ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Sabah erken saatlerde helikopter ve uçaklarda söndürme çalışmalarına başladı bölgeye yeni takviye ekipler geldi. Kontrol altına alınamayan yangında halen 8 helikopter, 5 uçak, 37 arazöz, 19 su ikmal aracı ve 6 dozer ile 400 orman işçisinin yangın söndürme çalışmalarını sürdürdüğü açıklandı.

 

 

MUHTARLIK UYARILARDA BULUNDU, BAZI EVLER TAHLİYE EDİLDİ

Alevlerin bir süreliğine Ataköy Mahallesine yaklaşması nedeniyle korku ve heyecan yaşandı. Bölgeye yakın konumda bulunan ve mahalleyi tehdit etmeye başlayan alevler sonrası muhtarlık tarafından vatandaşlara su tankerlerini doldurması ve dikkatli olması konusunda uyarıda bulunuldu. Mahalle sakinlerinin gecenin sessizliğini sona erdiren yangınla birlikte evlerinden çıkarak bölgedeki tedirgin bekleyişi sürüyor. Alevlerin tehdit ettiği bazı evlerin ve turistik işletmelerin tahliye edildiği öğrenildi.

 

SON DAKİKA: YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

Muğla Valiliği’nden yapılan açıklamada, "Sabaha kadar süren yangınla mücadele çalışmalarının neticesinde Gökova Kozlukuyu yangını kontrol altına alınmıştır. Karadan ve havadan yangınla mücadele çalışmalarında fedakarca görev yapan ekiplerimize teşekkür ediyoruz" denildi.

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI