Bugun...



Göçmen kaçakçılığında yakalanan bot, tekne, jet skiler satışa çıkarıldı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde göçmen kaçakçılığında kullanılan 86 adet deniz aracının Milli Emlak Müdürlüğü tarafından ihale ile satışa çıkarıldığı belirtildi.

facebook-paylas
Tarih: 30-10-2021 15:51

Göçmen kaçakçılığında yakalanan bot, tekne, jet skiler satışa çıkarıldı

Muğla’nın bodrum ilçesinde kullandıkları jetski, katamaran, lastik bot, tekne ve yatlarla umuda yolculuğa çıkan ancak yakalanan göçmenlerden elde edilen ve yediemin parkına çekilen 86 deniz aracının satışına ilişkin ihalenin Bodrum Deniz Ticaret Odası toplantı salonunda 22-23-24 ve 25 Kasım 2021 tarihlerinde ihale usulü satılacağı belirtildi.

Yapılan İhale şartları ile ilgili açıklamada  şu ifadelere yer verildi:

“Yapılacak  ihalelerde, tekliflerin posta yoluyla veya elden gönderilmesi halinde yine yukarıda belirtilen ihale gün ve saatine kadar İhale Komisyonu Başkanlığına ulaştırılması gerekmektedir. Posta ile yapılacak müracaatlarda postadaki gecikmelerden İhale Komisyonu sorumlu değildir.

İstekliler, mesai saatleri içinde her türlü bilgi ve şartnameyi Milli Emlak Müdürlüğünden bedelsiz olarak görebileceklerdir.

Komisyon ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

Taşınırların bedelinin yapılacak tebligata müteakip 15 gün içerisinde peşin olarak ödenerek teslim alınması gerekmektedir. Taşınır satışlarında ayrıca yedieminde bulunan kıçtan takma tekne motorları için satış bedelinin %25'i, diğer taşınırlar için satış bedelinin %35'i tutarında otopark ücreti, satış bedeli üzerinden hesaplanacak karar pulu bedeli ve KDV alıcı tarafından karşılanacak olup teslim ve teslim sonrası işlemlere yönelik tüm işlemler alıcısı tarafından yapılacak, giderler alıcısınca karşılanacaktır. Taşınırlar ihale saatinden önce muhafaza edildikleri yerde görülebilir. Taşınırlar ihale tarihindeki haliyle satılmakta olup, herhangi bir hasar olması durumunda İdare sorumlu değildir.

Satış yapılacak taşınırların Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Bağlama Kütüğü Yönetmeliğine uygunluğu bakımından değerlendirmesi yapılmamış olup, satış işlemi sonrası bağlama kütüğü düzenlenememesi durumunda İdare sorumlu değildir.”

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI